Açıkçası imrendim

Ben bu durumu anlamıyorum benim de çocuğum var ve ben çalışıyorum benim çocuğum kıymetsiz mi şimdi? Çocuğun var diye çalışmıyorsan bu bir tercih e tercihlerinin sonucunu yaşıyorsan niye millete haset ediyorsun..
Millete haset etmek bir yana, izin kullanmadan çalışıp borç ödemek için uğraşıp duran eşle utanmadan nasıl tatil için tartışabiliyorsun?
Eşine ufacık sevgisi, merhameti olan yapmaz bunu.
Konu sahibinin yaptığı tek şey mızmızlanmak.

nerede yaşıyorsunuz ve bütçeniz ne kadar?
Artık çok Fazla yer açıldı.
Kendi bütçenize göre ufak pansiyon tarzı yerlerde kalıp 2-3 günlük bir tatilde yapabilirsiniz.
Ya da bulunduğunuz şehirde etkinlik yapılacak gezilecek vs yerler vardır illa ki oralara gidebilirsiniz.
Güney’de 5 yıldızlı otel istemiyorsanız küçük bütçelerle de tatil yapabilirsiniz.

Sürümden kazanıyorlar. Olimpos eski olimpos değil artık. Ağaç ev, bungalov falan hikaye, tahtadan apartmanlar diktiler resmen. Normal şartlarda maksimum 3 kişinin konaklayacağı yere 100 kişi dolduruyorlar. Yarım pansiyonu da otel menüsü gibi düşünme üç beş çeşit tabldotumsu yemek. Hatta et diye yaban domuzu eti verdiklerini bile duydum🤷🏻‍♀️ Bir de denize uzaklık çok etkiliyor ücreti. Denize 5km uzakta bile pansiyon var. Hem doğanın içine ettiler, ormanın her yanı pansiyon hem de hizmet kalitesi 10 üzerinden 2 falan. O kalitede yeri doldurmak için fiyat kıracaklar mecburen.

En son yanılmıyorsam 2011’de gittik biz. Çok severdik her sene giderdik. Ama o ahşap apartmanımsılar son nokta oldu. İnsan popülasyonu da değişti. Eskiden gençler varken sadece son yıllarda çocuklu aileler, hatta şalvarlı teyzeler türedi. Denize karpuz koyup soğutan bile gördüm.

benim son gidişim 2011den bile önce :) ama dediğim gibi kalmadım hiç, o civarda kalırken gezmeye gittim.
bungalow yada çadır tatili genç ve öğrenciyken de bana çok uzaktı. rahat uyuyamadığım yerde tatil yapmış saymıyorum kendimi. çünkü kendimi bildim bile, evet çocukluk yıllarım bile dahil, bol gündemli ve yorucu bir hayatım olduğu için tatile gidince de rahat yatak arıyorum.

sosyal medya türeyince ülkede bakir sınıfına girecek koy kalmadı. eskiden emek emek insanların gezerek bulduğu yerler şimdi göz önünde tamamen. tabi herkes gidince vasıfsız işletmelere de gün doğuyor.
ha adam gibi hizmet ve çevre anlayışı olsa sorun değil ama en büyük çeve düşmanlığı zaten bu işletmelerde.

benim son gidişim 2011den bile önce :) ama dediğim gibi kalmadım hiç, o civarda kalırken gezmeye gittim.
bungalow yada çadır tatili genç ve öğrenciyken de bana çok uzaktı. rahat uyuyamadığım yerde tatil yapmış saymıyorum kendimi. çünkü kendimi bildim bile, evet çocukluk yıllarım bile dahil, bol gündemli ve yorucu bir hayatım olduğu için tatile gidince de rahat yatak arıyorum.

sosyal medya türeyince ülkede bakir sınıfına girecek koy kalmadı. eskiden emek emek insanların gezerek bulduğu yerler şimdi göz önünde tamamen. tabi herkes gidince vasıfsız işletmelere de gün doğuyor.
ha adam gibi hizmet ve çevre anlayışı olsa sorun değil ama en büyük çeve düşmanlığı zaten bu işletmelerde.
Çadır, kamp olayı bana da gelmez ama bungalovlardaki yataklar rahat 😂

İşletmeciler zaten rezalet. Güzelim yeri mahvettiler. Çok üzülüyorum böyle yerler bozulunca. 😔

Çadır, kamp olayı bana da gelmez ama bungalovlardaki yataklar rahat 😂

İşletmeciler zaten rezalet. Güzelim yeri mahvettiler. Çok üzülüyorum böyle yerler bozulunca. 😔

bungalov çok sıcak olmuyor mu ya :(

ya biz yıllaaar önce assos'ta sokakağzı ve kadırga koylarına giderdik. resmen kimsecikler olmazdı.
hala deniz çok güzel ama aşırı kalabalık.

bungalov çok sıcak olmuyor mu ya :KK43:

ya biz yıllaaar önce assos'ta sokakağzı ve kadırga koylarına giderdik. resmen kimsecikler olmazdı.
hala deniz çok güzel ama aşırı kalabalık.
Yok yav otel odası gibi çoğu klimalı falan. Olimposta klimasızlar da vardı tabi ama öğrenci işiydi onlar.

Club amazon’a bi bak. En sevdiğim yerlerden biridir. Henüz çok keşfeden yok o tarafı. Bungalovların, vardoların içi gayet otel odası konforunda orda mesela.

Yok yav otel odası gibi çoğu klimalı falan. Olimposta klimasızlar da vardı tabi ama öğrenci işiydi onlar.

Club amazon’a bi bak. En sevdiğim yerlerden biridir. Henüz çok keşfeden yok o tarafı. Bungalovların, vardoların içi gayet otel odası konforunda orda mesela.

bu yılda corona nedeniyle es geçecektim fakat son anda bir cinnet geçirmem sebebiyle gitmem gerektiği tüm akraba-ı talukat dahi karar kıldı. yeri ayarlamış bulundum ama bu yeri de not ettim. :)

bu yılda corona nedeniyle es geçecektim fakat son anda bir cinnet geçirmem sebebiyle gitmem gerektiği tüm akraba-ı talukat dahi karar kıldı. yeri ayarlamış bulundum ama bu yeri de not ettim. :)
Çok severim ben. Sen de seversin bence, tatil anlayışlarımız benziyor gibi. Hem konfor hem doğa bir arada.

Şuanda benimde teyzem, teyzemin kızı, küçük halam, küçük halamın kızı,büyük halam, büyük halamın kızı, büyük halamın oğlu, amcamın kızı, amcamın kızının kızı ve iki oğlu ve dayımın kızı tatilde 🙄şaka deil cidden :KK51:
ben napayım :KK14:
Allah başka dert vermesin bacım :KK14:

Son düzenleme:
Back
X