Açıklanamayan infertilite olup tüp bebek

Bende benimkini alacaklarını düsünüyorum hatta bi doktor neden aldırmadın ki tüpü ameliyatta diye söyledi. Tabiki normal değil bir sorun var bilinmeyen bir de tüp konusu var simdi işler iyice karıstı. İnsallah yumurta kalitemde bisey yoktur diğerleri hi sekilde ilaçla vb önlem alınıyorda o sorun.
Sorun yoktur Allahin izniyle zaten yumurtlama icinde bildiğim kadariyla ilaclar igneler veriliyor guzelde beslenin insallah Rabbim tez vakitte nasip etsin
Evet tup insan hemen aldirmak istemior ama tupbebekden once kapatilmasi sart dedi onuda kapali amelytla yapıyorlarmış insallah Rabbim nasil nasip edecekse hayirli bir dr nasip etsin ve hersey guzel ilerlesin aminnn

Sorun yoktur Allahin izniyle zaten yumurtlama icinde bildiğim kadariyla ilaclar igneler veriliyor guzelde beslenin insallah Rabbim tez vakitte nasip etsin
Evet tup insan hemen aldirmak istemior ama tupbebekden once kapatilmasi sart dedi onuda kapali amelytla yapıyorlarmış insallah Rabbim nasil nasip edecekse hayirli bir dr nasip etsin ve hersey guzel ilerlesin aminnn
Aminn insallah hepimiz güzel haberler süreçler gecirelim insallah. sonu güzel olsun da katlanacağız o zamana kadar. Siz nerede baslayacaksanız.

Evey canım söylediğin tedaviyş gördüm bağısıklık da baskılandı hersey cok iyi olacak derken dıs gebelik oldu malesef. Nasip değilmis
Nasip canım belkide sorun o belkide embriolr belki rahim belki kan pihtilasmasi
Yani hep bunlrdan biri veya birkaci sorun insallah tup bebekte hepsi cozulmus oluor zaten
Tup bebekte de bagisiklik serumu veriolr
İnsallah ilk denemenizde olur aminn

Nasip canım belkide sorun o belkide embriolr belki rahim belki kan pihtilasmasi
Yani hep bunlrdan biri veya birkaci sorun insallah tup bebekte hepsi cozulmus oluor zaten
Tup bebekte de bagisiklik serumu veriolr
İnsallah ilk denemenizde olur aminn
İnsallah canımm bende öyle düsünüyorum artık cok yoruldum cunku daha kontrollğ gitmekte fayda var. Cok tesekkür ederim güzel duan için🙏🏼

Aret kamar ile Özkan özdamar (bahceci) arasındayım görüşmelerden sonra karar vereceğim
Aret Kameri duymusum bir ara hakkında bazi seyler cikmisti sanki yanlis hatirlamiyorsam intten bir arastirin siz. Ozkan ozdamar hic duymadım ama bahceci iyi insallah hayırlısı olsun. Nere sizin icin olumlu olacaksa oraya gidersniz insaallah

Aret Kameri duymusum bir ara hakkında bazi seyler cikmisti sanki yanlis hatirlamiyorsam intten bir arastirin siz. Ozkan ozdamar hic duymadım ama bahceci iyi insallah hayırlısı olsun. Nere sizin icin olumlu olacaksa oraya gidersniz insaallah
Yaa nasıl seyler hatırlıyor muusunuz? İnsallah düzgun bir karar veririm sonuc güzel olur🙏🏼🙏🏼

Back
X