Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum.7 yıllık bir ilişkim var erkek arkadasım kapan diye cok baskı yapıyor sebebı de bu sekılde daha mutlu olacagımızdan yana aılesı kapalı benım aılem ise annem dahıl hepsi acık ınsanlar ben erkek arkadasımı cok sevıyorum bana deger veren onemseyen ılgılı ve duzgun bır ınsandır kendısı ben bunu kabul ettım fakat suanda ıyımı yaptım kotumu yaptım bılemıyorum ıcımde var fakat tam hazır degılım erkk arkadasım yüzuunden de kapanmak ıstemıyorum cevremdekı tepkılerden de cekınıyorum sımdı bunu kabul etmesem ayrılık olcagı kesın once kabul ettın sımdı yarı yolda bıraktın dıycek haklıda egeer bıterse de sevdgım ınsanı kaybetmıs olacagım bır daha bu vıcdanla nasıl bırını hayatıma sokabılırım bılmıyorm sızın dusuncelerınızı almak ıstıyorum sız olsanız benım yerımde ne yapardınız kafam cok karısık gercekten...
Canım vicdanının sesini dinle iç sesini dinle ve sen kapanmak ıstemedgın ıcın senii bırakacaksa bıtıırcekse ilişkinizi birak bitsin o sana hiç değer vermiyor vermemiş demektır bu zamana kadar.İçinden gelmiyorsa kapanmaa.