Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

kızlar bana Atatürk ilke ink tarihi 1 dersinde yardım edebilecek biri var mı ??
özet olur kitap olur soru olur ben bu dersi veremiyorummm

Kızlar bana acil yardım edermisiniz ben 2 yıldır büroya fln uğrami yorum sadece ilk yil sinava girmistim kaydım noldu şimdi en önemlisi kaydını silmek istiyorum bana bi borç fln cikarirlarmi

MerhabalarBen de ikinci üniversite olarak kayıt yaptırdım, işletme okumaya çalışıyorum. Herkes geçmiş yılların sorularından çalışmamız gerektiğini söyledi ama ben vizeye girerken hiç bakmamıştım. Finalde aynı duruma düşmek istemiyorum. İnternette online soru çözebileceğimiz bir sürü site var ama pdf olarak soruları indireceğim bir yer bulamadım. AÖF sitesinde sadece son 2 yıl vardı. Bildiğiniz bir yer var mı? Ya da herhangi bir yayın evi varsa bu şekilde geçmiş yılları derleyen onu da alabilirim. Herkese iyi çalışmalaar

Merablar BN ünite direk geçiş hkkmi kullnrk grs ypmstm iki yol snra bazi ndenlrden dolayı ilisigimi kestm kydmi sldrdmm smdi ise aofye kyt yptrmk istyrm bu halde ynede snawsz gcs ypblrmym

ben kpssye veye ünüversiteye çalışımak istiyorum nerden başlıcam hangi kitapları okicam ne yapıcam bilgi verirmisiniz

ben kpssye veye ünüversiteye çalışımak istiyorum nerden başlıcam hangi kitapları okicam ne yapıcam bilgi verirmisiniz
KPSS için,ihtiyaç,yargı olabilir.Üniversite sınavı için fem,güvender,final yayınları olabilir.

Duz lise 70 kredim var kalan deyil , var olan 70 kredi cnm .kpssye calismak istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum nasil calisicami yani

Duz lise 70 kredim var kalan deyil , var olan 70 kredi cnm .kpssye calismak istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum nasil calisicami yani
70 kredide canım,lise düzeyi KPSS için lise son olman gerek eğer mezun olamazsan tercih veremezsin,ayrıca düz lise olduğu için KPSS sınavında 90 hatta 95 leri garantilemen gerek,kitap olarak ihtiyaç ve yargı yayınları olabilir,kitapçılarda bulunur.Nt ve Dr gibi büyük yerlerde.Mesajımdan alıntı yap canım bildirim gelsin yoksa göremem burayı.

merhba 2008 yılında süleyman demirel üniv.kaydım silindi diplomamı aldım.acıkögretime geciş yapabiliyormuyum aff varmı bunla ılgılı

merhba 2008 yılında süleyman demirel üniv.kaydım silindi diplomamı aldım.acıkögretime geciş yapabiliyormuyum aff varmı bunla ılgılı
Kaydınız silindiği için 2. Üniversite olarak başvuru yapamazsınız.Ygs sınavına girmeniz gerek,belirli puanı çekip tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız aöf ye.Düz lise yoksa meslek lisesinden mi mezun oldunuz? Eğer meslek lisesi mezunu iseniz ygs sınavına girmeden sadece 15 lira yatırarak yakın bir okuldan sınavsız başvuru yaparsınız,sonra yine Temmuz ayında tercih vereceksiniz yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız(sınavsız geçişte öncelik liseden yeni mezunların olur).Eğer düz lise mezunu iseniz sınava girmek zorundasınız.Bu sene aöf puanları yükseldi ve kontenjan geldi.Ygs ücreti 50 lira.

Kizlar int. Te osym kaydim yoktu benim neyse bugun gittim sinav basvurusu ve internet ogrencilimi etkinlestirdiler ylniz int. Te osym aday sayfasinda diploma puanini yanlis girmisler ariyorum acmiyolar nolcak

Kizlar int. Te osym kaydim yoktu benim neyse bugun gittim sinav basvurusu ve internet ogrencilimi etkinlestirdiler ylniz int. Te osym aday sayfasinda diploma puanini yanlis girmisler ariyorum acmiyolar nolcak
Sen değiştirmiyor musun,onlar sana şifre vermiştir mutlaka o verdikleri şifreyide değiştir mutlaka unutursun onu eğer yapamazsan okula gideceksin oradan değiştirsinler telefona yoğun oldukları için bakmıyorlardır.

Ogrendim onlar sisteme ben giris yaptiktan sonra hic bisey yapamiyolarmis oradaki cocugun dikkatsizligi yuzunden simdi ankaraya dilekce noter tasdikli diploma fotokopisi gondericem ank. Duseltebiliyomus sinir oldum

Ogrendim onlar sisteme ben giris yaptiktan sonra hic bisey yapamiyolarmis oradaki cocugun dikkatsizligi yuzunden simdi ankaraya dilekce noter tasdikli diploma fotokopisi gondericem ank. Duseltebiliyomus sinir oldum
Kardeşim üniversiteyi kazandı ama bu sene tekrar sınava girecek,başvuru sırasında bazı bilgileri(kendisi net üzerinden başvurdu okula gitmedi)bazı bilgileri yanlış girmiş,kendisi fark etmedi ertesi gün ben kontrol etmek için ben baktım bazı bilgiler yanlıştı sonra söyledim düzeltti yanlışını.Bilgiler güncellenir diye biliyorum başvuru bitinceye kadar.

Ben sayısal düz lise mezunuyum ygs ye gircem bu yıl 2 yıllık eczane hizmetleri programı ni gördüm önü açık mıdır ilerleme imkanım ne olur ve bir de sağlık kurumları işletmeciliği kolay iş bulabilirmiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…