Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

arkadaşla benim 1 sınıftan muhasebe kalmıştı
bu senede aynı ders kalırda diğerlerinden geçersen kalıyomuyum
yani 1 sınıfın dersinden geçemessem 3 sınıfa geçebiliyomuyum

sevgili masal perisi,sana yine bir konuda danışıcam,şimdiden teşekkür ederim.

bu yaz dgs sınavım var,ben halkla ilişkilerde okuyorum,örgün eğitimde geçeiş yapabileceğim bölümler hakkında iki farklı rivayet var.birisi benimde çok istediğim ,işletme veya iktisada geçiş yapabileceğim yolunda.
diğeri ise sadece halkla ilişkiler ve alt dallarından birine geçiş yapabileceğim yolunda.
yaşadığım yerde sace iktisat veya işletmeye geçiş yapabilirim.
not=ben örgün eğitime geçiş için soruyorum.

Merhaba canım Önlisans mezuniyet alanı Halkla ılişkiler olan bir öğrenci Dgs ıle sadece Halkla ilişkiler bölümüne geçiş yapma hakkı var.

Eğer mezun olduğun bölüm ıletişim ve Halkla ılişkiler ise ; seçebileceğiniz bölümler arasında ;Halkla ılişkiler /ıletişim ve Tasarım/Medya ve iletişim /reklamcılık gibi bölümlerdir.

Mezun olduğunuz bölüm Halkla ilişkiler ve reklamcılık ise tercih edeceğiniz bölüm yine halkla ilişkiler ve reklamcılıktır.

Ama a.ö.f düşünürseniz sizinde bildiğiniz gibi işletme iktisat gibi 4 yıllık bölümlere geçiş yapma hakkınız var.

Ayrıca D.G.S başvuru kitapçığında geçiş yapabileceğin bölümler listesini görebilirsin.

teşekkürler masal perisi,
her yıl geçiş yapılabilecek bölümler aynı olmayabiliyormuş,dilerim bu yıl,benim için yeni kapıların açıldığı bir yıl olur...

İnşallah canım.Allah gönlüne göre versin.Geçiş yapılabileceğin bölümler için sanmıyorum her sene değişiklik göstereceğini ama en iyi bilgiyi kılavuzdan öğrenirsin zateN.

Kızlar haftasonu olacak sınavlarınızda Başarılar
Eşimde girecek ama kapak yüzü bile görmedikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bn final sınavım tcmi düzgün yazdım üste alt tarafa kodlarken bazılarını eksik kodladım diye hatırlıyom heyecandan sınav bitince görevliye verdim baktı hiçbir sorun yok dedi ama bn genede korkuyorum sınavım iptal olur diye

arkadaşlar bn final sınavım tcmi düzgün yazdım üste alt tarafa kodlarken bazılarını eksik kodladım diye hatırlıyom heyecandan sınav bitince görevliye verdim baktı hiçbir sorun yok dedi ama bn genede korkuyorum sınavım iptal olur diye sizce bir sorun olurmu?

soruna ben cevap vereyim evet kaydın silinmiştir bu sene açıköğretimlilere af çıktı mı bilmiyorum en son geçen sene çıkmıştı çünkü eğer af çıkıyorsa onun kayıt dönemleri farklı oluyo ama diyorsan ki ben bölümüme tekrar dönmek istiyorum af çıktığı takdirde dönebilirsin tabii ki

eğer görevlide bir sorun yok demişse yoktur o zaman yerimseniben telaşlanma bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…