- Konu Sahibi masal perisi
-
diploma için para mı ödicez bide verdiğimiz harç paraları yetmemişmiii...delikafadulden
yeni mezunsan alınmıomuşşş...eski mezunsan yada diplomanı kaybettiysen 55 tl yatırıomuşun 20 gün içinde yenileniomuş diploman...ama ikinci nüsaha die yazıomuşşş...
kızlar kayıt yenileme 18ekimde başlıyor diye yazıyor aöf sitesinde?bu kayıt yenileme ne anlamış değilim yeni kayıt olanlarla 2. 3. 4.sınıfa geçmiş olanları ayırmak için kullanılan bi deyim mi ne yani bu kayıt yenilemede napılıyor para ödenmiyor mu sadece?bide harçlar daha açıklanmadı demi ben aradım taradım yamzıyo bi yerde de
kızlar kayıt yenileme 18ekimde başlıyor diye yazıyor aöf sitesinde?bu kayıt yenileme ne anlamış değilim yeni kayıt olanlarla 2. 3. 4.sınıfa geçmiş olanları ayırmak için kullanılan bi deyim mi ne yani bu kayıt yenilemede napılıyor para ödenmiyor mu sadece?bide harçlar daha açıklanmadı demi ben aradım taradım yamzıyo bi yerde de
diploma için para mı ödicez bide verdiğimiz harç paraları yetmemişmiii...delikafadulden
bugun acıkogretım tercıhı yaptım ama son anda pısman oldumm.bölüm değiştirme giibi bi şansım varmı acaba?
bu arada ek yerleştirme tercih işlemleri yarın saat 17.00 a kadar uzatılmış.
tercihinizi değiştirmek istiyorsanız bence son fırsattır bu...
aa ciddimisin canım ya çok güzel bi haberde benim şifrem yok telefonla arasam verirlermi acaba
uluslararası ılıskıler yazdım ama pişman oldum sonradan
onun için dil gerekiyor birde hangi bölüm yazsam cok kararsız kaldım.
sen sosyal hızmetler okuyorsun sanırımm nasıl dersler sozel olsun ıstıyorum hep..
birde bitirince ne oluyo?
ins kurtarir kafayi yedirtecek buders bana:gitme:
ilk yazdıgım hemen cıkar dımı direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?