- Konu Sahibi masal perisi
-
- #1.141
en fazla kaç dersten bütünlemeye kalabiliyoruz acaba?
ben bu sene kayıt oldum. ama kart bandrol vs çıkarmadım hiç birşey daha.geç mi kaldım acaba?
kıslar bu türk dili ve inkilsp tarihidemi sınava dahil peki neden a kitapları alırken onların kitaplarınıda vermiyrlar.ögrenme portalaına bakmasam bilemicem bu derslerinde oldugunu
kızlar mrb 4.sınıf işletme çıkmış soruları nerden indirebilirim ?
evet o dersler sınava dahil ama kitapları vermeleri lazım.bana verdiler 2 dersin kitaplarını
ınkılap tarihi 2 cilt ve Türk dili 1 cilt olarak
bence isteyin bürodan çünkü vermeleri lazım...
öylemi yok bna vermediler.ayrıyetten hani su verdikleri ögrenci kılavuzundada sorumlu oldugumuz derslerin üniteleri yazıyorya ordada yok.allahtan ögrenme protalında bu derslerin e-kitabı var peki birinci sinavda iki dersinde sonuna kadarmı sorumluyuz yani tüm konular mı
ya derslerim zevkli fakat iktisat ve hukuk sıkıcı.fakat bir türlü baslıyamıyorm bölümüm radyo ve televizyon programcılıgı
yalnız hergün 1 konu bitirsem zaten hayatta yetişmez en az 3 konu
hukuk,iktisat dediğinize göre siz 1.sınıfsınız
2.sınıfta var Türk dili ve ınkılap tarihi dersleri
ama işte çalışmadan da olmuyor maalesef,çıkmış sorulara bakın o zaman ne diyeyim
Yani 1. sınıfta yokmu sadece 2. sınıftamı var....????????????????????yoksa iki yıldada mı var
peki ögrenme portalına girdigimde orda neden var gösteriyor yani calısırken bu dersleride gösteriyor acaba 1-2 sınıfın tüm derslerini mi orda veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?