- Konu Sahibi masal perisi
-
Edebiyat ve sosyal bilgiler öğretmenliği diye bir bölüm a.ö.f de bulunmamaktadır.sanırım siz yanlış yere baktınız.İngilizce ve okul öncesi öğretmenliği bölümleri vardırki...bunlar 4 yıllıktır.
A:ö.F de 2 bölümde aynı anda okuyamazsınız.Örgün eğitime devam ederken 2.üniversite olarak a.ö.f ye devam edebilirsiniz.
Ayrıca ö.s.s de edebiyat ve sosyal bilgiler öğretmenliği söz-2 ile alır.siz tercih edebilirsiniz tabii fakat alan dışı tercih yapacağınız için size ek puan vermezler.çünkü sayısal çıkışlısınız.
merhaba benim de cvp alamadıgım sorularım var müsadenizle sormak istiyorum..ben meslek lisesi kuaförlük bölümü mezunuyum sınavsız geçiş ile cilt bakımı bölümüne yazıldım ama yarım bıraktım şuan okumuyorum ..ben meslek lisesi mezunu olrak aö okuyabilirmiyim ve tercih edecegim alanlar hangisi olabilir..2 yıllık okuma şansım varmıdır sınavsız geçiş olarak sınavsız geçiş hakkı sadece 1 kere mi veriliyor.?? lütfen yanıtlarsanız sevinirim inanın araştırıyorum ama sorularıma cvp bulamıyorum..şimdiden tşkler.
son bir soru
*İÖLTP-FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ,
*İÖLTP-MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ,
*İÖLTP-SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ,
*İÖLTP-TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ
şu bölümler ne demek bu arada çok teşekkürler 4 yıl gözümde büyüyordu :) en azından yarıda bırakabilirim içim daha rahat düşünmek bile güzel.
slm bir sorum olacak tıı
açıköğretim 2.dönem harç parası hangi tarihlerde yatırılıyordu acaba
ben bişi sormak istiyorum 2yıllk bilg prog ve tekn bölümü bitirdm şimdi aöf ya kayıt olup işletmeye devam edebilirmişim ancak ilkögretim türkçe ögretmenliğini okumak istesem össye girip puanım yerleşip 4yılk fln okumam gerekio dimi puan kaç gerekio? direk intibak ve 2 sene okuyarak bitmio dimi arkdaşalr??şimdiden tşklerrr
tamam canım çok teşekkür ederim
bilg ögr.ni seçersem kaç puan gerekir kazanmam için bilgisi olan varmı??
muhasebe 2.sınıf öğencisiyim şu anda. 1. sınıftan 2 dersim var. sormak istediğim şey; 3. sınıf işletme ye geçmek istiyorum. bunun için aranan şartlar neler ? yada geçebilirmiyim?
3:sınıf işletmeye geçmek için önlisans diplomanızı almanız gerekir.
yani 2.yılı 2 senede de bitirsem gecebiliyormuyum 3.sınıfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?