- Konu Sahibi masal perisi
-
- #1.641
merhaba, açıköğretim fakültesinde hangi bölümler var? ben radyo tv bölümü olduğunu duymuştum doğru mu? ve kaç yıllık bu bölüm. uygulamalımı yoksa sadece evde çalışıp sınavlaramı giriyoruz.?
merhaba arkadaşlar
şu ygs ile ilgili hiçbir bilgim yok nettede sorularıma cevap bulamıyorum!! bana yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalacağım gerçekten
amacım sadece açıköğretim okumak 2 yıllık veya 4 yıllık hiç farketmez düz lise fen bölümünden 2003 yılında mezun oldum ogün bugündür elime kitap dahi almadım şimdi işim için diploma isteniyor 2012 yani bu sene 1 nisanda ygs sınavına girdim bugün sonuçlar açıklandı bi çok insana göre berbat sonuçlardır eminim ama bu kadar bilgisizliğe rağmen barajı aşmak bile büyük bişeydi benim için
ygs1-150 ygs2-150 ygs3-207 ygs4-187 ygs5-197 ygs6-183 puan almışım lysye girme durumunda 'girebilir' yazıyor ben şimdi açıköğretimde herhangi bir bölüm okumak için ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim 2. sınava girmeden bu puanlarla açıköğretime gidebilirmiyim yada 2. sınava girersem eğer daha iyi bişeyler olurmu benim için yada daha kötü olma ihtimali varmı bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardım edin.
Merhaba ben kamu yönetimi 1.sınıf öğrencisiym vizelerim kötü geçti muhtemelen finalde öle geçecek kaç dersten kalırsam sınıf tekrarı yaparım bilgi verirmisiniz
2 yıllık ve 4 yıllık aöf bölümlerinden biri tercih edebilirsin.
2 yıllık için 140 4 yıllık için 180 puan lazım
2.sınava girmezsen yinede tercih yapabilirsin.
tercih yapma işlemleri başladığında tercihini yapabiirsin.
2. sınava girersen bir kaybın olmaz yine tercih edebikirsin aöf den
peki ilgilendiğiniz için teşekkürler son soru 2.sınavda düşük puan aldım diyelim peki bu benim 4 yıllık şansımı elimden alırmı?
peki ilgilendiğiniz için teşekkürler son soru 2.sınavda düşük puan aldım diyelim peki bu benim 4 yıllık şansımı elimden alırmı?
mrblar ben almanyada oturuyorum turkiyeden geldim.aöf bati avrupa giris sinavina basvurumu yaptim..eger bu sinavi gecersem kayitlar agustos eylul ayi icerisindeymis..bende o tarihlerde turkiyede olucam .nasil yaptiriliyor bu kayit..internettenmi yoksa kolndeki buroya :18:kendimizmi gidiyoruz..lazim olan belgeler ne esime biraksam ona gore eger oluyosa o yapsa olurmu?? ilk kez basvuruyorum hic bilgim yok simdi gecersemde kayiti atlatirsam cok uzulurum yardim edinnn lutfennn
Merhaba,benim sorum şu;ben 4 yıllık bölüm okuyorum su an 2. sınıftayım acıkogretımden adalet bolumunu okumak ıstıyorum..Okuyan arkadaşlar ve bilgisi olanlar bana yol harıtası anlatabılır misiniz? Ne yapmalıyım? Bir de ögretimim devam ederken başruvu yapabilir miyim? Şimdiden tesekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?