- 2 Mayıs 2008
- 405
- 4
- Konu Sahibi masal perisi
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık öğretim fakültesi için af varmıdır, ben üst üste kayıt yaptırmadığım için kaydım silindi şimdi afdan yararlanabilir miyim?
Cevaplarsan sevinirim..
açıköğretim ücretini iki gün önce yatırdım kayıt yapıldığını nasıl anlayabilirim.
ve asıl sorum yaza dikey geçiş sınavına giricem inşallah,örgün eğitim için geçiş yapıp dondurma imkanımız varmı?
şimdiden teşekkürler.
slm masal perisi ben bu yıl sınavlara girip acıköğretime kayıt yaptırmayı düşünüyorum 2002 de meslek yüksekokulu 1.sınıf bitiminde okulu bırakmak zorunda kaldım kaydımı yenilemediğim için silindi büyük ihtimal bu sene başladığımda 1. sınıfı tekrar etmemek için nereyle görüşmeliyim yardımcı olursan sevinirim benim için cok önemli
mrb cnm , imdadıma hızır gibi yetişti bu topic , benm de bi sorum olacak musadenizle ...
ben 2.sınıftayım (hazırlık) dikey gecişle işletmeye gectim amabu yıl aynı sınıf tekrar okuyucam hepsinden kaldım . harc mıktarı iki ayrı sekılde yazılmıış kalan ogrenciler 140+40 ytl gecen ogrenciler 185+40 ytl ... ben hangı kategorıye girıyorum bilemedimm ?
canım bir soruda benden son sınıf ta olan birisi zayıfı yoksa ne zamana kadar diplomasını alır.