- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Ben de açık öğretim öğrencilerine verilen haklara karşıyım şahsen.
Ortada bir öğrencilik yok ki öğrenci hakkı olsun. Üniversite sadece diploma değildir.
Bir çoğu çalışıyor. Çalışmıyorsa da ihtiyacı yoktur da çalışmıyordur. Yoksa lise mezununa da iş çok, olay üniversite diplomasını beklemekte değil.
Ben de açık öğretim öğrencilerine verilen haklara karşıyım şahsen.
Ortada bir öğrencilik yok ki öğrenci hakkı olsun. Üniversite sadece diploma değildir.
Bir çoğu çalışıyor. Çalışmıyorsa da ihtiyacı yoktur da çalışmıyordur. Yoksa lise mezununa da iş çok, olay üniversite diplomasını beklemekte değil.
Ortada bir öğrencilik yok derken her dönem açıköğretim ÖĞRENCİLERİNİN yerine sınav stresiyle yusuf yusuf eden sizsiniz sanırım.
Ben hem örgün hem açıköğretim okudum. Evet diplomayla hiçbişey olmuyor ama örgün de okusanız üniversitedeki öğrendiklerinizle gerçek hayatta çalışma ortamında uygulanan hiçbişeyin de alakası yok. İnsanlar neden deneyimli üniversite mezunu arıyor?
Çünkü deneyim olmadan bu işler öğrenilmiyor ne okursanız okuyun açıktan örgünden fark etmiyor.
Ortada bir öğrencilik yok derken her dönem açıköğretim ÖĞRENCİLERİNİN yerine sınav stresiyle yusuf yusuf eden sizsiniz sanırım.
Biz bedavaya mı okuyoruz?Dört yıllık örgün eğitim alan kişilerle kıyaslandığında acikogretimdekileri ben de ogrenciden sayamiyorum. Dusuk puanla tum bolumleri okuyabiliyorlar. Bana kalirsa bu halleri gayet iyi. Bi zahmet parayla okusunlar.
Benim olduğum şehirde de açık öğretim öğrencilerinden tam ücret alırlar böyle bi iki tartışmaya denk geldim.
Bende açıköğretimliyim,bildiğim için düşünceleri hep tam veririm uğraşamam kimseyle
Bu ara konu örgün açık tartışmasına doğru gider uyarayım
Evet konu öyle örgüne doğru yol alıp gidiyor malesef. Ben ne diyorum, millet ne anlatıyor.
Ee açık öğretim bu adı üstünde açık,her şeye açık olmalıyız
En çokta okulun adam yerine koyulmamasına
Örgün ögrenci olmadiklari icin, onlar kadar para ödemedikleri icin adam yerine konulmuyorlar mi?
Rütbelerimiz kafiyeli olmuş
Sonucta siz de kitap okuyorsunuz, onlar da kitap okuyor. Ne kadar para verdiginle ne alakasi var anlamadim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?