Açıköğretim ve uzaktan eğitim yardım lütfen :(

banka istiyordum bende ama çok yoruyo .s staj yapmıştım senin ne gibi tecruben oldu staj gibimi
yok canım ben kadrolu olarak gırmıstım ama 8 ayda psıkolojım bozuldu sen nerede staj yaptın kı şubedemı yanı ?

çagrı merkezleri berbat ben bile şubedeydim ama telefondan kaldıramıodum kafamı boynum çok tutuluodu ama iyim şimdi
kulagımda kulaklıkla 7 saat boyunca konus konus nereye kadar
gece kalkıp kulaklarımı yokluyordum kulaklık varmı dıye
konusarak uyanıyordum neler neler

kulagımda kulaklıkla 7 saat boyunca konus konus nereye kadar
gece kalkıp kulaklarımı yokluyordum kulaklık varmı dıye
konusarak uyanıyordum neler neler

dogru zor oluyo hele ki çagrı merkesi o kadar insanı çekmek kolay deil

:) mümkünse .. dinlerim
bankaya 1 sene sozlesmelı olarak gırdık kadrodaydık ama 1 sene bıze verılen egıtımın karsılıgı olarak calısmamız ıcın sozlesme ımzalattılar tabı 2. ayda bnm bas agrılarım basladı heyet raporu olursa ancak para odemeden cıkarsınız dedıler 4. aydada heyet raporumu aldım bolum degıstırelım senı kaybetmek ıstemıyoruz dedıler 2 ayda bolum degısıklıgı bekledım ama yok yanıı bu ıs bana gore degıl dedım ve bastım ıstıfayı oh olsun yıne olsa yıne basarım

iyimiş .. hem tehdit edip hem de bölüm deiştirelim diyolar :) nese geçmiş olsun.. gine olsa gine yaparım sözüne çok güldüm :)

iyimiş .. hem tehdit edip hem de bölüm deiştirelim diyolar :) nese geçmiş olsun.. gine olsa gine yaparım sözüne çok güldüm :)
:) guldurebıldıysem ne mutlu bana
o kadar bunalttılarkı benı anlatamam
ve bırsuru ınsan var orada caresız zamanının dolmasını bekleyen Allah yardımcıları olsun

:) guldurebıldıysem ne mutlu bana
o kadar bunalttılarkı benı anlatamam
ve bırsuru ınsan var orada caresız zamanının dolmasını bekleyen Allah yardımcıları olsun

maaş durumu nasıl peki ? okadr bunaltıcı bir ortamda maaş için mi katlanıyorlar

maaş durumu nasıl peki ? okadr bunaltıcı bir ortamda maaş için mi katlanıyorlar
yok tatlım ya 1100 verıyo banka
1 yıl sozlesme ımzaladıgında durmak zorundasın yoksa 3 bın tl gbı bı rakam odettırıyolar
e malum orda bın tl ye calısan ınsan uc bını nasıl odesın dımıı ama
bazıları da zevkıne calısıyor delı gbı hıc bıkmadan konusanlar da var yanı

ben olsam katlanamazdım.. insanların kahrı çekilmiyor.. ben çekemezdim :S

ben olsam katlanamazdım.. insanların kahrı çekilmiyor.. ben çekemezdim :S
cekılmez kı zaten manyagı var sapıgı var delısı var varda var yanıı dusunsene elınde telefon olan herkes senı arayabılır turkıyenın her yerınden
bazen arayıp su bankamı dıye bıle soran oluyodu ınsanlar gercekten cok cahıl

ucuz yırtmışsın.. allah düşmanımın başına vermesin ama gerçekten dedigin gibi bazıları da bu işler için can atıyo .. konuşcak kimseleri yok millettle konuşup sitres atıyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…