- 4 Temmuz 2022
- 80
- -30
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derim, ne var bunda, çok insani bir şey.Eşiniz ve çocuğunuzla dışarı çıktınız dolaşıp kayinvalidemize ugradiniz birden aciktiginizi hissedip gorumcenize _cok acıktım" der misiniz
El kızı olunca her denilen yanlış olup göze batar çünkü ondan merak edip sormak istiyorum
Mesela biz gorumcemle çok sıkıntılı zamanlar yaşadık başkaları yüzünden ama genelde ama artık o insanlardan uzak artık gittiler çok şükür durumumuz iyi gayet canımli cicimli değiliz tabi mesafe yine var ben evimde 10 gün kalsam aramam o da beni aramaz kayinvalidemi ararım sorarım her zamn bazen gün aşırı ancak onlar yedirip icirmeyi çok seven insanlar gittigmde de sofra vardı acıktım abla dedim duydu mu bilmiyorum ama sonra gelin dedi yemek ısıttı çok sağolsun yedim ama bazen diyorum acaba ayıp mı ettim. Bana kızdı mi diye el kızıyım sonuçta belki yanlış anlar beni diyorum ne bilimAnneğğğ yemek var mı çok açım diye girerim kapıdan sağolsun varsa yemeği hemen ısıtmaya koyulur ben elimi yüzümü yıkayıp gelene kadar yoksa da ayarlarız birşeylertabii samimiyete göre değişir sıkıntılı ilişkim olsa açlıktan ölsem ölüyorum demem
![]()
Benim gibi kaynanan olursa o eve gitmeden seni 50 kere arayıp gelin gelin der eve gidince de yemeği sana hazırlatırkayinvalidem eşimi doguran kisi, cocugumu babaannesi, dogum yapinca gunlerce bende kalan kadin degil mi?
tabii ki derim. bunu da diyemiyorsam zaten sevgim samimiyetim yoktur kirk yilda bir giderim onda da zaten yemek yaparlar kirk yilda bir geldigim icin:))
benim mustakbel kv malesef vefat etmis birkac sene önce. zaten kültürü gereği misafire hizmet edecek biri degil- dilimlenmis bir ekmek ve peynir verecek bir kültürden. Ama sağ olsaydı isterdim ya. hic utanmam cekinmem öyle seyden. Kendimi cok rahat hissederim gittigim evlerde, hatta icim gectiyse koltukta uyurum bile. Ama su nokta önemli, sevmediğim- evinde rahat hissetmeyecegim kimsenin evine ayip olmasin diye - cagirdilar diye gitmem. Rahat etmedigim dayima halama bile gitmiyorum son 18 yildir. Yani kendimi tanıyorum, "ay icim kiyildi. yumurta kirayim, sen de yersin di mi" derdim heraldeBenim gibi kaynanan olursa o eve gitmeden seni 50 kere arayıp gelin gelin der eve gidince de yemeği sana hazırlatır![]()
Ben bunu kabul etmiyorum. Ben saygıda kusur etmiyorum, aynı saygıyı da bekliyorum, herşey güllük gülistanlık değil ama bir şekilde yolumuzu buluyoruz. Ona el kızı olabilirim ama oğlunun esiyim, torununun annesiyim, ellik bı durum kalmıyor yani, ha şartlar değişirse ille de el muamelesi görürsem, bende el gibi davranır mesafemi koyar, değil yemeğini suyunu içmem.el kızıyım
Ben de öyle işte bi hata bu benim kocamın annesi dedim ama allahın hakkı üç derler sonrasında gitsem bile yapmadım siz yiyin dedim oturdum benim evime abim ve eşi sık sık gelir ve kalır o benden küçük ama öyle gelin görümce olayı yok ben çalılşırken o yapardı ya da beraber yapardık bi şekilde o samimiyeti vermek önemli yine de ben annemin evinde bile rahat rahat açım ya vs diyemiyorum ya çekiniyorum bi şekilde sorulmadan diyemiyorum. Bana gelene de bu yüzden dakika başı darlıyorum aç mısın şöyle böyle yemej saati g2lmişse sormam bilebenim mustakbel kv malesef vefat etmis birkac sene önce. zaten kültürü gereği misafire hizmet edecek biri degil- dilimlenmis bir ekmek ve peynir verecek bir kültürden. Ama sağ olsaydı isterdim ya. hic utanmam cekinmem öyle seyden. Kendimi cok rahat hissederim gittigim evlerde, hatta icim gectiyse koltukta uyurum bile. Ama su nokta önemli, sevmediğim- evinde rahat hissetmeyecegim kimsenin evine ayip olmasin diye - cagirdilar diye gitmem. Rahat etmedigim dayima halama bile gitmiyorum son 18 yildir. Yani kendimi tanıyorum, "ay icim kiyildi. yumurta kirayim, sen de yersin di mi" derdim heralde
Bu durumda kafaya takacak hiçbir şey yok.Mesela biz gorumcemle çok sıkıntılı zamanlar yaşadık başkaları yüzünden ama genelde ama artık o insanlardan uzak artık gittiler çok şükür durumumuz iyi gayet canımli cicimli değiliz tabi mesafe yine var ben evimde 10 gün kalsam aramam o da beni aramaz kayinvalidemi ararım sorarım her zamn bazen gün aşırı ancak onlar yedirip icirmeyi çok seven insanlar gittigmde de sofra vardı acıktım abla dedim duydu mu bilmiyorum ama sonra gelin dedi yemek ısıttı çok sağolsun yedim ama bazen diyorum acaba ayıp mı ettim. Bana kızdı mi diye el kızıyım sonuçta belki yanlış anlar beni diyorum ne bilim
Aynen ben de. Hatta ben sorulsa bile geçiştiririm.Bilmem ya ben kocama diyorum o da kendi acikmis gibi söylüyorSorulmadikca açlık söyleme huyum yok sanırım.