Acil akıl verin

Arkadaşım

Zaten 9 yıldır ordaymışsın neden insan gibi eşin gelip ailenle konuşmuyor düzgün güzelce evlenip taşınmıyorsunuz?
Neden kaçarcasına gidiyorsunuz.
Böyle sinsice işler yaparsanız ailenizde tepki verir. Ailenizde normal değil ama sizin yaptığınızda olmaz.

Konuyu açıklamadan sanki her daim üyeler kendilerini takip ediyor ve her şeylerini biliyormuş havasını vererek olaya ortasından dalıp konu açmanın manası nedir anlamadım.

Neyse, 3 sayfa sonunda kimin ne derdi var anladım. 9 yıldan sonra o evlilik olacak mı, neden bu 9 yılda her iki tarafta bekledi anlamak zor.

Yetişkin bir birey olarak nereye gideceğinize siz karar verirsiniz. Kim çıldırıyorsa çıldırsın.

Anladıysam ne olayım.

Arada bazı arkadaşlar konu sahibinin ağzından yazmış? Neler oluyor hiç anlamadım. Biri anlatsın

Elin adamının kahrını çekceğime annemi dinlerim belliki sıkıntılar olmuş ki anne evine dönmüşsünüz.anneniz ev de açıyor ne güzel ne mutlu çalışır çocuğuma bakar gül gibi geçinirdim şahsen

Eşimin gelip ailemle konuşması mümkün değil. Evlenmeme karşı çıkan evlihken evini, köye giderken terminali basıp adliyelik mahkemelik olan ve rezalet çıkarmaya bayılan annem iki kızını da birer torunuyla yanında tutup eziyet etmeye bayılıyor.

O kadar garip ki anlattıklarınız keşke gerçek olmasa.
8 yıl ev alınmasını beklemek ayrı garip,insan yüzünü unutur kocanın.
Şimdi gitmek istemeniz ve ailenizin göndermemesi de garip. Aileniz niye istemiyor nedir bu ciddi problem. Olay büyürse polis çağırın ne diyelim.

Zar zor anladim olayı
9 yılda boşanmadıysanız demek ki çok önceden geri dönesiniz varmış sizin ev almış adam o tarafta bir gelişme var ama 9 yil az değil kararını vermişsin bırak kalsin yorgan yastık ailenin 9 yıl sana baktıklarına say bakalım daha neler yaşayacaksın ne çıkarsa bahtina kendin edip buluyorsun anladığım kadarıyla

8 yil sonra donulen koca mi olur yahu? Yenisini bulurdum ben olsam anamin evine guvenmis adama geri donulmez

Ağladım bugün. Ne olurdu burada bana ve kızıma azıcık iyi davransalardı. Umudu terkettiğim adamda aramasaydım. O daha iyiymiş keşke evini terketmeseydim demeseydim. Gidiyorum ama mutluluktan uçmuyorum. Kızım için sadece.

Mune şu acilll önemli yetişin gibi konu açıp içeriğin ölümcül bir aciliyet barındırmadığı konularla ilgili bir yaptırım mı uygulasanız?

iyi ki üyeler varda konuyla ilgili bilgi vermişler yoksa beynim yandı sabah sabah

8 yıldır ayrısınız karı-koca olayınız zaten bitmiş ailenizi böyle karşı çıkıyorsa eminim çok geçerli bir sebepleri vardır

ben anne-baba ve ablanın tarafındayım

Cumartesi günü dokuz yıl ayrı yaşadığım kocama dönüyorum. Kızım tören istemiyor. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Sizlerden aldığım cesaret olmasa idi bir yuva yeniden toplanmayacaktı, kızımı manen kaybedecektim. Ölümcül değil çok şükür ama biz bu evde ruhen defalarca ölüp dirildik. Şu var annemler şu sn şehirdışında. Taşınacaşımdan haberleri yok. Ablam söylemedi onlara. İki yaşındaydı kızım bu eve sığındığımda. Şimdi onbir yasında. Burada çok travmalar yaşadı. Gidiyoruz.

Evimdeyim, kızım eşim ve ben 9 yıl aradan sonra aynı evdeyiz. Kızım taşınmayı çok istiyordu. Dede evinde huzur yoktu. Ancak ski ysşında babadan ayrılan kızım şu sn 11 yasında. Sanki üvey adam getirdim gibi onu istemiyor odasına kapanıyor. Ne yapmalıyım. Babası hediyeler onca şeyler getiriyor tatlı dilli davranıyor ama yok. Anne kız yaşsmsk istiyorum diyor. Teyzemden kurtuldum bir baba çıktı diyor. Babanı kovarsak özel okula gidemezsin ve sldığımız evi geri veriririz diyorum. Mecburum o zaman diyor ama asla diyalog kurmaya yansş ıyır. Depresyona girdi. Hiçbirşey yapmıyor neşesi yok.

Çocuğunuz çok saçma bir süreçten geçmişken travma yaşaması çok doğal. Evle, özel okulla orada tutarak normal hale dönmesini bekleyemezsiniz. Profesyonel destek alın.

yıllarca baba sevgisi görmemiş kızınız
zamanla alışır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…