Acil akıl verin

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Taşınacağımı duyan ablam kurdurdu. Kızıma bana hakaretler etti, bağıtıp çağırdı. Annemlere de söyleyecek. Beni dövdürecek. Acil akıl.Eşyalarımı alamayacağım diye korkuyorum. Beni eşyasız kovar bunlar.

Hikayemi biliyorsunuz. Son olarak ev almıştı eşim. Ancak bir artı bir diye kızım taşınmak istemedi. Eşim ikinci kat iki artı bir ev tuttu. Aldığı evi kiraya verdi. Şimdi yeni evi dayayıp döşeyecek. Ben dokuz yıldır anne evindeydim. Annem beni bırakmaz. Nasıl ayrılscağım buradan.

Böyle bir durum vardı.. Annenizle oturup konuşun ya da konuşmaya geliyorum diyip eşinizle gidip eşyalarınızı toplayın, gerekirse polisle.. Anneniz de olsa kimse eşyalarınızı rehin alamaz. Eşiniz çok KORKUNÇ biri değilse tabii..

kocan gelsin seni alsın madem bu kadar dendi sana dönme diye halen macera arıyorsun insaf ya

zaten ne eşyan var kocan ev almış kartını vermiş onlarla alırsın niye bu kadar dert ettin , gideceksen çek kapıyı çık her şeyin ayrı bir olay senin de hiç bi şeye tek karar veremiyorsun burada sana söylenenleri de dinlemiyorsun

Önceki sorunlarını okuyanlar biliyor. Özetle sekiz yıldır anne evindeyim. Eşimi kredi kartları yüzünden terkedip buraya sığınmıştım iki yaşındaki kızımla beraber. Boşanma davası açmıştım. Ancak eşim o günden beri pişman olduğunu söyleyip özürler dilemiş ben de ev alırsan dönerim demiştim. Aradan sekiz yıl geçti. Küçük de olsa alabileceği bir ev alıp maaş kartını bana bırakıp tapuyu da üzerime yaptı. Ev 1+1. Burası küçük kiraya verelim ve iki artı bir 2 ya da üçüncü kat kiraya çıkalım dedi. Nihayet yediyüze kiraya verip bin liraya kiralık bulduk. Ama annem istemiyor. Boşsn bu adamdan ben sana hem ev hem de araba alacağım diyor. Babamı da yanına çekti. Babam da çocuğu bırakmam diyor. Şaşırdım kaldım. Bana ne yapacağımı acilen söyleyin. Çocuk onbir yasında ve gidelim evimize diyor.

Bu var bir de

Hiçbir şeye değil o kızına üzülüyorum kendi ayaklarınızin üstünde durana kadar evlenmeyin çocuk yapmayın gözünüzü seveyim ya sizin kendinize hayrınız yok o çocuğu nasıl yetiştireceksiniz umarım bütün konular fakedir

Kredi kart borcu vs yuzunden esinden ayrilmis cocugu iki yasindaymis simdi 11 olmus.esi 9 yil sonra bir ev almis esini ve kizini eve cagiriyor zaten esi evi sart kosmus.simdide konu sahibinin ailesi gitmesini istemiyormus esine geri donmesini belki de haklilar.

Ya siz eşine ev alırsan dönerim diyensiniz değil mi. Çok değişik aile yapısı ve anlayışınız var be denebilir ki. Git al çık

Sinirlenecek durumlara kızım aşırı tepki veriyor. Kendini kaybediyor adeta. Boğuyor boğazını, hıçkırıklara boğuluyor, eline geçeni atıyor. Kendimi yuvaya koydurucam diyor. İki yasında annemler çok büyük kavga çıkarmışlardı. Karakola doluşmuş geceyi karakolda geçirmiştik. Adli tıpa gitmiştik. Eşimi ise gece terketmiştim, çocuğumu omzuna vurup. Karakola sığınmıştım. Sığınma evine yerleştireceklerdi. Anneme olmazsa teyzeme gideceğim dedim. Anneme geldiğim günden beri bir gün huzurum olmadı. Kızımdaki tahammülsüz yapıda bu ortamın etkisi olabilir mi ne yapmalıyım. Bir kötü lafı kaldıramıyor. Ağlıyor boğuluyor bir türlü sakinleşmiyor.

13

Olan kime olmus biliyor musun kizina kizina.iki yasinda evi terk ettin ailene sigindin ordada kavga siddet olay kendi ailenle karakola bile dusmussunuz.kizin simdi ne halde yazik gunah degil mi niye ayri bir ev tutup calismadin.bir cocugun hayatini mahvettiniz.

Eşinize güveniyorsanız çıkın gidin.
Güvenmiyorsanız aileniz size bir daha kucak açar mı, açmazsa kendi hayatınızı kurabilir misiniz düşünün.
Allah yardımcınız olsun.

benim tek çözemediğim dokuz sene sonra karı koca ilişkisi yaşayabilecek misiniz ?
her şey ev değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…