simdi seni yerenler mi dersin basına hoca kesılenler mı dersın hepsı yorum yapar .. bu konuları burada acmak ne kadar uygun bılemıyorum cnm ınsanlar vahsıce elestrr cok gordum burda onlardan cunku
selamlar
üstteki üye diğer üyelerin vahşiliğinden ve dinciliğinden bahsetmiş ama ben bu ifadeleri kendisine yakıştıramadım
nasıl ki kendisi bu yorumu yapıyorsa diğer üyelerin yorumlarını da hoş görmeli
neyse gelelim sizin konunuza
tabii ki aileler bakacakları kadar çocuk sahibi olmalılar
kimi tek çocuk kimi beş çocuk
ancak sizin durumunuz farklı
siz hamile kalmışsınız
benim yorumum da yukarıdaki bayanın ifadesi ile hoca gibi olacak
bana göre ise en isabetli tutum
bilirsiniz ki doğacak çocuğun rızkını Allah verir
eğer Kuranın bu konudaki yerlerine baktıysanız açıkça der ki: çocuklarınızı fakirlik endişesi ile öldürmeyin, sizin de onların da rızkını veren biziz.
inanın size şimdi zor görünüyor ama düşünün ki o bebek yaşasa diğer kızınız kadar sevimli olacak
büyük kızınıza şimdi kıyabilir misiniz
karnınızdaki bebek de onun gibi olacak ve ona da kıyamayacaksınız
lütfen onu ellerinizle öldürmeyin
Rabbimiz ona dünyada bir fırsat vermişken siz de her türlü endişeyi kafanızdan atın ve o da eviniz de tatlı tatlı dolaşsın bıcır bıcır konuşsun
belki o çok hayırlı bir evlat olur size
"belki hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz. Bakara 216"
biliyorum başıma gelcekleri aslında ama okadar saçma sapan bi ruh halindeyimki... vicdanım ve dini inancım kesinlikle doğurmam gerektiğini söylüyor.. ama mantığım asla diyor.. nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.. halbuki duymuştum tüp bebekten sonra hamile kalanları.. ama işte doktorlar da olmaz deyince offf offf....
Umarım Allah rızkını verir. Ama işte bir ama var zaten yetiştirmesi gereken bir cana bile zor gücü yetiyorsa ve kocasıyla sorunları varsa ki belkide umarım olmaz ama ilerde tek başına kalıcaksa... Açıkçası çok zor karar hangi açıdan bakılınırsa bakınsın. Her şey iyi olacak demek isterdim ama ne yazık ki hayat boyle işlemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?