Acil Anne sütü ihtiyacı

Asumanakyrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
3
0
1
44
İkiz bebeklerimi 30+1 de doğum yaptım. Biri 46 diğeri 52 gün yoğun bakımda kaldılar. Şimdi eve geldiler çok şükür ama sütüm çok azaldı. Prematüre bebekler için olan mamayı anne sütüne katıp vermem gerekiyor bebeklerim ideal kiloya ulaşana kadar. Elinde fazla anne sütü bulunanlardan yardımcı olmalarını istiyorum. İstanbul’da ikamet ediyorum.

İkiz bebeklerimi 30+1 de doğum yaptım. Biri 46 diğeri 52 gün yoğun bakımda kaldılar. Şimdi eve geldiler çok şükür ama sütüm çok azaldı. Prematüre bebekler için olan mamayı anne sütüne katıp vermem gerekiyor bebeklerim ideal kiloya ulaşana kadar. Elinde fazla anne sütü bulunanlardan yardımcı olmalarını istiyorum. İstanbul’da ikamet ediyorum.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun süt sağma makinesi al bende 31 haftalık ikiz doğum yaptım az da olsa süt verdim mama aldılar Allah a şükür 7. Aydayiz kendi sutun dışında lütfen kimseden alma her annenin sütü kendi bebeğine yararlıdır

Merhaba öncelikle hayırlı olsun süt sağma makinesi al bende 31 haftalık ikiz doğum yaptım az da olsa süt verdim mama aldılar Allah a şükür 7. Aydayiz kendi sutun dışında lütfen kimseden alma her annenin sütü kendi bebeğine yararlıdır
Birde sütü mamaya katma önce sütünü ver sonra mama ile tamamla

Zaten bugüne kadar sağma Makinesi ile sağdığım sütü verdim. Bizim kullandığımız pek mama sayılmaz aslında, aptamilin prematüre bebekler için olan anne sütü zenginleştiricisi. O da anne sütüne katılarak veriliyor.

Zaten bugüne kadar sağma Makinesi ile sağdığım sütü verdim. Bizim kullandığımız pek mama sayılmaz aslında, aptamilin prematüre bebekler için olan anne sütü zenginleştiricisi. O da anne sütüne katılarak veriliyor.
Ben öyle kullanmamistim zor bir sürec seni çok iyi anlıyorum ama inan bana zamanla geçecek üzme kendini Allah yardımcın olsun :KK200:

Benim bebegimde prematüre o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama malesef benim kizim daha taburcu olmadi. Bende istanbul umraniyede ikamet etmekteyim sutum fazla oldugu icin istersen anne sutumu senin melegine verebilirim.

Bende sağarak verdim. Sütüm çok azalmıştı. Doktorum motilium ilacını verdi. Önce bir kutuyu 3 kez ikişer tane içtim. Sonra bire düştük. Sütüm aşırı arttı. Bence kadın doğum uzmanı ile görüşüp ilaç takviyesi alabilirsiniz bebeklere süt şart. Bol sütlü güzel günler dilerim.

Anne süt bağışı yazımızı mutlaka okuyun ve sizde süt bağışı yapın yada bağışlanan sütlerden faydalanın

Son düzenleyen: Moderatör:
Anne sütü fazla Eyüp Sultanda oturuyorum bebeğimin ihtiyaçlarını karşılamak için kız bebeği olan varsa satıyorum kilitli poşetlerde mevcuttur

Back
X