Acil anneler yardimmm :-(

nil2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
42
16
3
5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(

Bi krem vardı adını unuttum ya :(. Ben problem yasamadım pek Allah yardıcmın olsun

Yara olma ihtimali varsa eğer kuru soğanı ikiye kez göğüs uçlarına sur bebeğin uzun bi süre uyudugunda yapabilirsin soğanın suyunuda surebilirsin emzirmeden oncede guzelce yika kokusu kalmasin bunu yapanlar yaradan kurtuluyor ben yaptım birde gogsun esmer yerini tamamı ağzına alsin sade ucunu alirsa acitir emzirmeden oncede sutunle islat gogus ucunu bebisiniz guzel guzel emsin insallah hayirli olsun bebeginiz anneliginiz.

canım göğüs uçların sürekli nemli kalmalı kurudukça daha çok çatlayacak bunun için muhakkak göğüs kalkanı al eczaneden.çok faydasını göreceksin.ilaç sürmeye devam et

45 gunluk anneyim ben de yasadim hatta bebegimin agzi kan olunca emzirmiyorum dedim. Ya ama ben eczaciya gittim durumu anlattim bana kendisi bi karisim hazirladi arka tarafta onu kullandi. Her emzirmede yikadim ilk bikac damlayi sagdim. Sukrolsun bir haftada gecti.
Bi sor belki yakinindaki eczacilarda bilir.

Canim bebegin hayirli olsun oncelikle ♡
Benim de 38 gunluk bebegim var ilk haftalarda benimde gogus uclarim cok kotu yara olmustu...
Ben sari kantaron yagu surup 5 dakika beklettim hemen sonrasinda ise lansinoh gogus ucu kremini surdum...
Bir kac denemeden sonra hemen iyilestim :)
Biran evvel dene derim pisman olmazsin ins. ;)

Canım hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt kremlerin çoğu tedavi eder ama nemlendirmeden emzirmemelisin kurudukça daha çok yarılıp acır

önemli olan neyden kaynaklandığı bilmek yoksa istediği
niz kadar ilaç kulanın tekrarlanır.memenizi tam tutturamadığınızdan kaynaklanıyor memenizin kahverengi bölgesiyle birlikte tutturmanız lazım sadece meme ucunu emerse yara olur.

Kesinlikle yukardaki arkadas gibi dusunuyorum aranirken agzinin en acik oldugu anca memenin kahwerengisini baya yutturman lazim ayni sekilde bende emzirne kursuna gitmedigim icin bilmiyordum ilk bebegim suan yara oldugu icin kahwerengiyi yuttursanda acicak ilk gu lnler ben dogru teknigi ogrendikten sonra zeytinyagi wee lansinoh kremle rahata kavustum darisi basina sutunle kal :KK19:

Canım bende 2. Bebeğimi büyütüyorum o derdi iyi bilirim. Bir çay bardağı zeytin yağının içine 5 6 ayva çekirdeği at emzirmeden önce aklına geldikçe pamukla sil o yağla en pahalı kremlerin yapamadını yapıyor hiç acı duymuyosun artık emzirirken

Ben lanolin surdum, pahali kremlerden cok dahaetkili ve basariliydi, gogus kalkani ve gogus pedi kullandim kisa surede gecmisti

Garmastan ve cinko oksit krem kullanin ama her emzirmeden once temizlemeniz lazim.

Back
X