ACİL antalya da doktor tavsıyelerınız beklıyorumm lutfennnn

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar ben hamıleyım ve takıp ıcın ıyı bır doktor arıyorum tavsıyelerınızı beklıyorum lutfenn yardım edersenız cok sevınırım vıtale dıye bır tup bebek merkeze var ve ona gıtmeyı dusunuyordum ama soylentı duydum ve korktum acıkcası:26:

mrb arkadaşım..öncelikle hamileliğini tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..bende hamileyim Allah'a şükür..şükrediyorum çünkü çok zor hamile kaldım ve hamileliğimde şimdiden zor geçiyor düşük riskim var sürekli yatıyorum ve iğne oluyorum vb..
vitale ile ilgili söylenti duyduğunu söylemişsin..ne duydun?merak ettim açıkçası..ben de dr ve hastane araştırıyorum orda karar kılmıştım sen ne duydun ki?
demin başka bi topiğe daha yazdım..jinefem diye bi hastane var..o çok iyi bi hastane imiş..bana endokrin dr um önerdi o hastaneyi..fakat ücreti biraz pahalı ve kurum anlaşması yok sanırım..ben o yüzden gitmedim..

çok tesekur edıyorum canımaynı şekılde bende senı tebrık edıyorum ve inşallah hepımız hayırlısıyla bebıslerımızı kucaklarımızı alırızsenın adına uzuldum canım ne demek oldugunu bılıyorum cunku benden bundan 2sene once mole gebelık gecırdım sonra bır sene doktor beklemem gerektıgını soyledı ve sonra esım askerde falan fılan derken..şu an 9haftalık hamıleyım çok sukurbence cok dıkkat et mumkun oldugunca kalkma benım dusuk tehlıkem yok ama ben de yatıyorum geneldevital de doktorun bıtanesı dogum da bebegın olmesıne sebep oldugunu duydum iltihap dan dolay ama ne kadar dogru bılemıyorum tabı o doktorun bucak dan gelıp ve cok ıyı oldugunu duymusutum hatta kontrol amaçlı ona gıttım ve baska doktorların yapmadıgı testlerı yaptı ve gayet ıyı gıbıydı ama bılemıyorum kafam karısıtı:26:ama şu sıralar bı tanıdık emeklı hemsıre benım ıcın doktor araştırmaya çalıscak ve ıstersen sana da soyledıgı ısımlerı verebılırıminşallah ıyı bır yer buluruz ya

şaban adakan var ssk hasthanesin karşısında oldukça iyi bir dr tavsiye ederim canım

hamileliğim boyunca anadolu hastanesi erhan muluk a gittim ve çok memnun kaldım gece gündüz sıkılmadan arayabileceğim sorularıma bıkmadan cevap veren psikolog gibi bi doktordu üstelik normal doğum yapmam için beni devamlı destekledi ve devlet hastanesinde yapmam konusundada destekledi ben çok çok memnun kaldım

tşk ederim..bende sürekli yatıyorum..Allaha şükür bebeğimi ve kalp atışını gördük dün..hatat kalp atışını dinletti dr..ben coraspin içiyodum..dr kanamaların ondan olabilir onu bırak dedi bıraktım..bu ara kanamam lekelenmem vb yok Allaha şükür..6+5 olduk bebişimle..bana da bulduğun dr ları söylersen sevinirim..çünkü kanda pıhtı sorunum vb de var benim..benimde iyi bi dr a ihtiyacım var yani..
görüşmek üzere..

cnm ssk hastanesinde hüseyin özyurt var benim dr um çok ii bi dr tavsiye ederim doğumumu bile ona yaptırmak istiyorum

cnm ssk hastanesinde hüseyin özyurt var benim dr um çok ii bi dr tavsiye ederim doğumumu bile ona yaptırmak istiyorum

artı eklemk istedim kesinlikle alttan muayene etmiyor ve sürekli test yaptırıyor çok kontrollü bir dr.

doktor hüseyin özyurttu bende önerebilirim yaklasık 3snedir gitmişligim vardır o doktora cok ilgili bi doktordur

cevaplarınız ıcın tsk edıyorum arkadaşlar....huseyın ozyurt onceden bır arkadas tan duymustum:26:başka bılgı alırsam ısteyen arkdaslar ıcın de doktor ısmı paylasırım....

bu arada arkadaslar huseyın ozyurt bende gıtmek ıstıyorum ama tek korkum sıgorta hastanesınde dogum yapmak ıstemıyorum acıkcası yanı kafam cok karısıtıııı:26:

iyi geceler.ben de anadolu hastanesi erhan muluğa gidiyorum çok memnunum.başka bi doktora gidiyordum memnun değildim, eksik yapıyor gibi geliyordu herşeyi.ama şimdi doktordan çıktığımda kafam çok rahat oluyor uzun uzun anlatıyor çok ilgili.gerekli herşeyi yapıyor düşünebilirsin canm.allah yardımcın olsun

tşk edıyorum önerin için,karar vermekte cok zorlanıyorum napcam bılemıyorum peki merak ettım de sıgorta karsılıyo mu testleri??baya bı pahalı oldugunu duymusutm o yuzden yani:26:

bu arada arkadaslar huseyın ozyurt bende gıtmek ıstıyorum ama tek korkum sıgorta hastanesınde dogum yapmak ıstemıyorum acıkcası yanı kafam cok karısıtıııı:26:

cnm doktordan memnun kaldıktan sonra sigorta hastanesinde yapmışsın doğumu farkedermi
ben doktorumdan çok memnunum konuşacağımda kendisiyle bizzat doğumumu ona yaptırmak istiyorum.Dr um olduktan sonra sigorta hastanesinde yapayım doğumumu hiç farketmez.
senin durumunda zor tabi arada kaldın şimdi ama bence bir kere git doktorla aklına takılan herşeyi konuş kontrolleri doğumu en azından bilgi alırsın hem için rahatlar hem ona göre hareket edersin

bende senin gibi düşünüyorum..her özelin dr u aynı değil..sanki özel dr lar çok mu iyi..bana geçen ay yanlış teşhis koydu dr mahkemeye vercektim vazgeçtim..özelde oldu bu..koyduğu teşhisi,kurduğu cümleyi de 1 gün sonra yalanladı ben öyle söylemedim dedi korkudan adi..
sonuçta devletin dr u da kaliteli olabiliyor,özelin dr u da kalitesiz olabiliyor..dr önemli olan..insanın içinin rahat etmesi,iyi ve ilgili dr olması önemli olan..ben geçen medikal park a gittim dr dan hiç memnun kalmadım mesela..çok ilgisizdi..özele de devlete de gitsen tek yaptıkları 1 dk lık ultrason..devlet hastanelerinin ultrason cihazları yenilendi hep.özel hastanelerin biçoğundan daha kaliteli ultrason cihazları var..bunu bana akrabası dr olan bi eczacı arkadaşım söyledi..
bende bugün hüseyin özyurt a gidicem..bakalım randevu aldım gelişmeyi yazarım size ne dicek bakalım ilgili ise devam ederim bu dr da..

bugün sabah yazdığım gibi hüseyin özyurt a randevu almıştım..sabah 8 den beri hastanedeyim ama ultrasona bile giremeden geldim :))) muayene numaram geldiğinde ultrason kontrolüne girmem gerektiğini,düşük riskli,kanamalı hasta olduğumu söyledim..dr beyfendi bana dışarda bekle seni ultrasona sokcam dedi..2 saat bekledim dr gelmiyo..sürekli hasta muayene ediyo ama ultrasona girceklere bakmıyo..en sonunda kafamı içeri uzattım dr bey ben ayakta duramıyorum kanamam var ne zaman gelceksiniz dedim tamam geliyorum dedi..üstünden 1 saat daha geçti saat oldu 11.15..sonra nihayet teşrif etti bu seferde ultrason odası doluydu..ben bi ameliyathaneye gidip gelcem 15 dk sonra gelirim dedi..valla ben dedim daha fazla bekleyemiycem..ayıp denen bişey var yaaaa..kanamalı hastayım acile gitsem acilde bile bakılcak durumdayım adama iyi dğeilim diyorum bekle diyor..beni 1 dk ultrasona sokcak alt tarafı..ben memnun kalmadım yanii..açıkça anlattım arkadaşım..önemli olan dr luk değil İNSANLIK..kanamalı hasta gözünün içine baka baka dalga geçer gibi gelcem gelcem diyip saat 8 den 11.30 a kadar bekletilmez..zaten ultrason işlemini iptal ettirip dr un yüzüne de ben daha fazla bekleyemem diyip çıktım...dr luğu bırakın insanlık bile kalmadı artık..çok yazık..

vallahi arkadaşım ne diyeyim bilemedim ama ben çok memnunum.ben o kadar gittim hiç böyle bi sorun yaşamadım.evet ultrason için biraz bekletiyor çünkü sıradaki kişilere bakmak zorunda.sonra kavga çıkıyor.bende olsam benim sıramda gitse bende kavga çıkarırım.önce sıradakileri bak diye.ama senin durumunda farklı be cnm geçmiş olsun üzüldüm çok.allah hepimize sabır ve sağlık versin.

benim herkesin sırasına saygım var ama o kadar kötü haldeydim ki..dün gece saat 10 da yattım 1 de kalktım bi daha uyumadım..sabah o halde dr a gitmek için saat 7 de yola çıktım..hastanenin içini biliyosun kümes gibi daracık..oturcak bile yer yok ayakta saatlerce bekledim..dr da dışarda bekle hemen gelcem dedi..ben acile gitsem o an acilde bile baktırırdım kendime ultrasonla..çünkü düşük tehlikesi yaşayan ve düşük iğnesi vurulan ve en tehlikeli haftalarında olan bi insanım (7.haftadayım)..her gittiğim dr ayakta fazla kalma yat dinlen diyor..ben dr a giderken bile dolmuşa değil de otobüse biniyorum fazla sarsmasın diye..düşün öyle hastayım..zaten sürekli acilde kontrollerim yapılıyor..reçetelerim hep acil..dr bana dese ki hastalar bitsin öyle,bende tamam derim yada bekleyemem derim çeker giderim..adama kafamı uzatıp ne zaman gelceksiniz diyorum 2 hasta daha bakayım hemen geliyorum diyo..ben normal sağlıklı ultrason için gitmedim ki kanamadan dolayı giriyorum ultrasona..sende hamilesin..kanamalı bi hastanın ayakta saatlerce beklemesi sence doğru mu?benim yerime kendini koy..yorulduğunda bebeğini kaybetme ihtimalin olsa düşük ihtimalin % 90 olsa naparsın?
bişey daha var..bugün sıra yüzünden de kavga ettim zaten..sen diiyosun ya bende sıramı vermem diye..numara bugün tam 45 dk aynı numara da takılı kaldı..kapı açılınca içeri dalanın haddi hesabı yok..1 numara bile ilerlemiyo..en sonunda içeri daldım 2 kadın vardı..sizin numaranız kaç dedim..benden 4 kişi sonra imiş..ben eşşek miyim kusa kusa hastaneye geldim kanamam var orda ayakta bekliyorum..sen benden sonrasın ne işin var bu odada çık dışarı dedim..ordaki hemşire de bana haklı diyo..haklı diyceğine dışarı çıkarsana kadını..sıranı bekle diye..bu ne lakaytlık ya..kapı bi açılıyo numara yanmadan önüne gelen giriyo..dr un terslemesi lazım,hemşirenin çıkarması lazım sıranı bekle diye..bu ne başı boşluk..bi daha hayatta gitmem o hastaneye..zaten sinirden bebeğime bişey olur yoksa..ben dr kararımı verdim..ayda 1 Andeva yıldıza gidicem..devlet hastanelerine olumsuz bakmıyodum kesinlikle hatta sabah msj da yazdım o da dr özeldeki de dr diye ama malesef öyle değilmiş..bunu bikez daha anladım..ben özele devammmmm..devlete tövbeeeeee..

senın adına cok uzuldum arkadasım cok gecmıs olsun dıyorum oncelıkle,bende cok sasırdım cunku cogu bu doktordan cok memnun ama ıste senın de yasadıkların hoş degıl gercekten:26:tekrardan cok gecmıs olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…