Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stiletto diyorum çünkü elbise tam yere değiyor birde platform olursa etek kısa görünür. Yere değmeseydi diğeri derdim.Elbisenin alt kısmı böyle iniyor bunun altına hangisi olur yada bunlar dışında tavsiye verebilir misiniz ?
Bu arada ayağım taraklı...
Şık durur mu ki ya bende onda takıldım yada bunların dışında bantlı ucu açık ayakkabılara mı bakarsam uyarma bu elbise altınabence ikinci bantli olan
Taraklı olduğu için çirkin olmaz mı ki ya bu arada elbiseyi denediğimde dolgu topuk vardı stiletto 10 cm diğer bantlı 12 cm topuğu o gün giydiğimde 7cm idiStiletto diyorum çünkü elbise tam yere değiyor birde platform olursa etek kısa görünür. Yere değmeseydi diğeri derdim.
Dimi dimiAllah herkeşe boyle dert versin yareppimmmm amin![]()
Eğer dolgu topuklu giyince elbise nin eteği yere değiyorsa kesinlikle bantlı olanı giyin.Taraklı olduğu için çirkin olmaz mı ki ya bu arada elbiseyi denediğimde dolgu topuk vardı stiletto 10 cm diğer bantlı 12 cm topuğu o gün giydiğimde 7cm idi
Elbisenin alt kısmı böyle iniyor bunun altına hangisi olur yada bunlar dışında tavsiye verebilir misiniz ?
Bu arada ayağım taraklı...
Kendi nikahımZariflik açısından ilki, rahatlık açısından kesinlikle bantlı model.
Buna siz karar vereceksiniz.
Ayrıca umarım birinin düğününde giymiyorsunuzdur bu elbiseyi, yoksa geline çok üzülürüm...
Elbisen uzun olduğu için altına kaba ayakkabı tarzında veya çok detaylı ayakkabı tercih etmemelisin.Peki açık modellerden falanda baksam mı acaba bu ve türevleri :)