Acil ayakkabı seçimi konusunda yardım !!

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Elbisenin alt kısmı böyle iniyor bunun altına hangisi olur yada bunlar dışında tavsiye verebilir misiniz ?
Bu arada ayağım taraklı...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2 KB · Görüntüleme: 205
  • image.webp
    image.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 192
  • image.webp
    image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 189
Rengi beyaz ve toppuklu olan her ayakkabi olur bence nasilsa gorünmeyecek o elbisenin altinda cok dert etme bence.

Stiletto diyorum çünkü elbise tam yere değiyor birde platform olursa etek kısa görünür. Yere değmeseydi diğeri derdim.
Taraklı olduğu için çirkin olmaz mı ki ya bu arada elbiseyi denediğimde dolgu topuk vardı stiletto 10 cm diğer bantlı 12 cm topuğu o gün giydiğimde 7cm idi

Elbisenin alt kısmı böyle iniyor bunun altına hangisi olur yada bunlar dışında tavsiye verebilir misiniz ?
Bu arada ayağım taraklı...

Elbise dantel detayli. Ayakkabi tokasiz yani 1 gibi olursa daha guzel durur. Bant, toka gibi detaylar olmazsa uzun etekle rahatsiz etmez bence tabi.

Zariflik açısından ilki, rahatlık açısından kesinlikle bantlı model.
Buna siz karar vereceksiniz.
Ayrıca umarım birinin düğününde giymiyorsunuzdur bu elbiseyi, yoksa geline çok üzülürüm...

Zariflik açısından ilki, rahatlık açısından kesinlikle bantlı model.
Buna siz karar vereceksiniz.
Ayrıca umarım birinin düğününde giymiyorsunuzdur bu elbiseyi, yoksa geline çok üzülürüm...
Kendi nikahım ;) başka bi yere gitsem kesinlikle tercihim siyahtan yana olurdu

Peki açık modellerden falanda baksam mı acaba bu ve türevleri :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 48
Bantlı krem yada dore bir ayakkabı daha zarif duracaktır. Evet taraklı ama bence sağlığınız daha önemli taraklı ayaklara sahip insanlar stiletto giymemeli.

Eklentiler

• images (10).webp
    images (10).webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
  • images (9).webp
    images (9).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 61
Back
X