Acil bakar mısınız gebelik var mı

sedaedaaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
24
2
6
25
Merhaba 1.5 yıllık evliyim pkoyum amh7.5 2kez aşılama denedim 3.aşılamayı yaptırıp olmazsa tüp bebeğe başlıycaktım 3.aşılamam yumurta gelişmemesi sebebiyle iptal oldu bütün aşılamalarım femarayla oldu test yaptım beta 50 di hamileydim geçen ay sonra düştü ve kimyasal gebelik oldu 16 Kasım 2023 de adet oldum ve bugün 9 Aralık 2023 sabah yaptığım 11 deki test silik çizgi gibiydi 1 saat sonra kıpkırmızı olmuş sizce gebelik var mı ilk hali ve 1 saat sonraki halini atıyorum

Eklentiler

• 4BDFEA82-584B-4584-B8F2-D4EE2AA71B15.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 105
  • D6314D18-39E1-4FDC-916B-0C9915ED0526.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 103
1 saat sonraki hali seni şaşırtmasın. İlk 5 dakika içinde çıkan sonuç doğrudur. Sonrasında yanlış sonuç olabilir. Ben iki gebelik testi yapmıştım. İkisi de çok çok silikti ama asla koyulaşmadı da sonrasında. Ki gebeydim de yani. Gene koyulaşmamıştı. O yüzden diyorum yanıltıcı olabilir

Gerçekten içime Umut oldunuz benimki gibi miydi acaba
Evet ilk baya silik çıkmıştı sonra durdukça koyulaştı bir tanesi başka birkaç test daha yaptım sonra onlarda daha koyu çıkmıştı
Bazen testler de hatalı olabiliyor tabii ama silik çizginin sonradan koyulaşmasın gebelik anlamına da gelebiliyor
Testle takip edin biraz daha gününüz geçti mi

İlk halinde de çizgi görünüyor. Bence var, yerinizde olsam hemen iyi marka erken gebelik testi alır yapardım :) sonucu bizle de paylaşın

Pko olduğum için belli olmuyor 28 günde 30 günde 32 günde olabiliyor ama 16 sında adet oldum geçen ay kimyasal gebelikten sonra

Gerçekten içime Umut oldunuz benimki gibi miydi acaba
En iyisi kan testi verin 7 ci dakkada silik çıkmıştı sonra 15 ci dakkada pembe rengi almıştı kan verdim beta 146 çıkmıştı uzulmemek için kan verin testler bu zamanlar bozuldu 2 3 dakkada çıkan çizgilere bile kan verince yok cukiyor benim olayım 2021 de olmuştu zaman geçtikçe herşey bozuluyor

Bence testiniz pozitif. İlk olanda silik cıkmıs diğerinde ki kötülük bekleme olsa bile bende hiç çıkmıyor. Güzel haberler almanız dileğiyle

Kuruma çizgisini çok iyi biliyorum, nerden bildiğimi sorma seninki kuruma çizgisi değil, pozitif gibi geldi bana. İnşallah pozitiftir

Test mi bozuk acaba öyle görünüyor testiniz varsa sabah bir daha deneyin benimde geçen ay kimyasal oldu
Kimyasaldan sonra hemen tutuyor diyorlar o yüzden hevesliyim bu ay testler böyle yanılttı gelen ay 16 sında kanama oldu bu ay16 sına kadar bekleyip kan vericem sarımsı şeffaf sümüksü akıntılarım var kasıklarımda hafif baskı var ama adet mi gebelik mi anlamıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…