Acil bakar mısınız

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Merhaba kızlar, konunun yerinin burası olmadığını biliyorum ama bu bölüm çok aktif olduğu için çabuk cevap alabilmek adına buraya yazıyorum. 18 haftalık hamileyim, öğlenden beridir adet olucakmisim gibi bir ağrım var. Hani sanki adet zamanımız gelir bir iki gün gecikirde böyle olsamda rahatlasam deriz ya hani ağrı olur aynı öyle bir his, olucakmışta sökülemiyormuş gibi. Doktoruma normal muayene randevum pazartesi günü. Ama sormak istedim burda birsuru deneyimli kadın var. 18 haftalık hamilelikte böyle şeyler olur mu hiç bilmiyorum, hamileliğimin başından beri adet ağrısı gibi ağrı pek yaşamadım yasadiysam da hafiftir. Neden olabilir normal midir yardımcı olup yorum yaparsanız çok sevinirim

Hamileliğimin başlarında benim de olmuştu ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum. Doktorunuzla iletişim halindeyseniz bir arayıp sorun isterseniz.Saglikli doğumlar dilerim.

Hamileliğimin başlarında benim de olmuştu ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum. Doktorunuzla iletişim halindeyseniz bir arayıp sorun isterseniz.Saglikli doğumlar dilerim.
benimde ilk defa bugün başıma geldi, mesaj attım doktoruma henüz geri dönmedi, çok teşekkür ederim

Bugün kendinizi yoracak işler yaptıysanız ondan olabilir , Ve mesaja atmayın arayın bence

Hamilelikte özellikle regl dönemlerinde benzer ağrılar görülmesi yaygındır.

eğer hamile olmasaydım adet olma günüm ayın 28iydi. yani bugün. ama 4 aydır hiç ay sonlarında böyle bişey yaşamamıştım 🤷🏻‍♀️
Ben her ay yaşadım ve bu sebeple sormuştum.
Çok karın ağrısı hatta hayatımda hiç yaşamadığım şekilde çektim hamilelikte.
Tabii siz yine sorun, pzt zaten randevunuz varmış ama eminim ki regl dönemiyle ilgilidir.

Ağrınızın ne kadar şiddetli olduğuna göre karar verin bence. Girip çıkıyor mu, sürekli mi.. İhmal de etmeyin, bir acile uğrayabilirsiniz en azından nst filan yaparlar..

Ağrınızın ne kadar şiddetli olduğuna göre karar verin bence. Girip çıkıyor mu, sürekli mi.. İhmal de etmeyin, bir acile uğrayabilirsiniz en azından nst filan yaparlar..
çok şiddetli değil. adet döneminde olur ya, hani dayanılmayacak kadar değil ama bilirsiniz hissedersiniz orda bir ağrı vardır. öyle bişey işte

Benim o haftalarda kasilmalarim başlamıştı ama adet ağrısıyla kasilma baya farklı şeyler tabi.. ani bi hareket yada kendini zorlayacak bisey yaptıysan olabilir..önemli bisey değildir bence ama yinede bi muayene olun içiniz rahat etsin

Merhaba kızlar, konunun yerinin burası olmadığını biliyorum ama bu bölüm çok aktif olduğu için çabuk cevap alabilmek adına buraya yazıyorum. 18 haftalık hamileyim, öğlenden beridir adet olucakmisim gibi bir ağrım var. Hani sanki adet zamanımız gelir bir iki gün gecikirde böyle olsamda rahatlasam deriz ya hani ağrı olur aynı öyle bir his, olucakmışta sökülemiyormuş gibi. Doktoruma normal muayene randevum pazartesi günü. Ama sormak istedim burda birsuru deneyimli kadın var. 18 haftalık hamilelikte böyle şeyler olur mu hiç bilmiyorum, hamileliğimin başından beri adet ağrısı gibi ağrı pek yaşamadım yasadiysam da hafiftir. Neden olabilir normal midir yardımcı olup yorum yaparsanız çok sevinirim
Normal regl ağrısını hissetmen. Heleki adet dönemin ise. Bence korkmayın içinizi ferah tutun. Benim her iki gebeliğim dede regl ağrılarım olurdu sürekli. Tabi doktorunuza da mutlaka danışın. ❤️

bebeginiz buyuyordur artik rahimde daha fazla genislemeye basladigi icin agri yapiyor.
banada olurdu ben asilama yaptirdigim icin bebegin hangi gun tutundugunu az cok tahmin ediyordum her hafta ayni gun bu agriyi cekerdim

Back
X