Dogru soluyosunuz aslinda bizde ayri eve cikmayi dusunuyoruz fakat esim tabiki bunu nasil soylicegi konusunda sıkıntılı yani tepkisi nasil olacak bilemiyoruz ama ben cok istiyorum aslinda benim problemim yok gibi birsey fakat ben takiyorum sanirim benim hakkim istedigim gibi yetistirmek diye dusundugum zaman sinirleniyorumo yaşta bir kadının huyu ölene kadar değişmez. ne yaparsan yap alınacak ve trip atacak. aynı evde yaşadığın sürece de kaynanan o çocuğa müdahale edecek. yapacak hiçbir şeyin yok çünkü aynı evdesin. ha dersen ki ben şunu şunu bunu diyeceğim, o zamanda onun triplerini çekeceksin. kısaca ya o evden çıkacaksın yada tribini çekeceksin.
hayatını kaynana tribiyle geçirmek istemiyorsan ve bebeğinle sadece kendin ilgilenmek istiyorsan kocanı gaza getir. bir tripler iki tripler... senin hayatından, psikolojinden, bebeğinde daha mı önemli?Dogru soluyosunuz aslinda bizde ayri eve cikmayi dusunuyoruz fakat esim tabiki bunu nasil soylicegi konusunda sıkıntılı yani tepkisi nasil olacak bilemiyoruz ama ben cok istiyorum aslinda benim problemim yok gibi birsey fakat ben takiyorum sanirim benim hakkim istedigim gibi yetistirmek diye dusundugum zaman sinirleniyorum
Bende onu diyorum zaten benim baktirma gibi bi istedgim yok ben evdeyim ben bakiyorum zaten ama ben bakarken yardim istrmedikce karismasin diyorum yani mesela ilk kizimda bebegi kucanda soyle tut salla dedi ve cocuk memeyle uyumaya alisti bunun gibiOho hizmetçi mi bu kadın.İşini yapsın çocuğuna baksın ama karışmasın.Bakıcı bile tutsan kendi yöntemiyle eğitir çocuğu.
Rahatsızsan çocuğa baktırma,hem baksın hem müdahale edeyim tavrı doğru degil bence
Acikcasi istesem cok kirici olabilirim hicbisey umrumda olmaz ama yinede yapmim demim diyorum o yuzden baska careler ariyorum fakat kaynanam kin tutmadigi icin ikinci gun unutmus oluyo ve yine ayni davranabiliyo ve bilerek yapmiyo fakat ben unutmuyorum bu sefer batiyo diken ustunde oluyorumcanım eline bir kitap al göstere göster oku . anne dogrusu buymus dersin.
benim kp de cok karısır karısmadan duramaz. karısmıcam der yemek yapmamaıza bile karısır.seni anlıyorum degismiyorlar.ne derse desin sana uymassa hayır dersin yada caktırmadan bildiğini yparsın. cok kafana takma .Acikcasi istesem cok kirici olabilirim hicbisey umrumda olmaz ama yinede yapmim demim diyorum o yuzden baska careler ariyorum fakat kaynanam kin tutmadigi icin ikinci gun unutmus oluyo ve yine ayni davranabiliyo ve bilerek yapmiyo fakat ben unutmuyorum bu sefer batiyo diken ustunde oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?