Acil bakar misiniz

Mesela neler rahatsız ediyor sizi?
Mesela bana hicbisey demez kolayina sunu yap bunu yap veya kizmaz fakat esim ne derse tersini der hemen bir savunmaya gecer iyiligine dedigi halde surekli bole olunca ben cok geriliyorum onada demesin sonucta koskoca adam mesela cocuga bagirsak bisey desek hemen mudahale ediyor bagirma cocuga falan bu sefer sen karisma demek zorunda kaliyo esim oysaki hep esim ona sahip cikti bugune kadar bi abisi var evli istanbulda ne arar ne sorar bende haksizlik oldugunu dusunuyorum sinirleniyorum bole tepki verince

Aynı evin içindeysen tek başına yetiştirme olmuyor açıkçası.Hee he de geç kendi bildiğini oku.

Canım kayınvaliden ne kadar iyi olsada anlaşsanız da ben aynı evde yaşama taraftarı değilim karşılıklı karışırsınız tabi birbirinize
O senin çocuk yetiştirmene sen farklı bir konuda vs...
Ben bile anneme gittiğimde oluyor illa ki aynı evi düşenemiyorum
İmkanın varsa evleri ayır kendi düzenin olsun

Aynı evin içindeysen tek başına yetiştirme olmuyor açıkçası.Hee he de geç kendi bildiğini oku.
Zaten hemen hersey benim istedigim gibi oluyor zaten tersi olsa ayni evde yasamayi birak ayni ulkede bile oturmam bana direk hicbir etkisi yok tam tersi suan aseriyorum bana bakiyo her kinuda bize destek oluyo o yuzden bisey diyemiyoruz fakat ben yinede istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…