Normal canim:) 4 haftalik gebesiniz..haftaya randevu alip kese gormeye gidebilirsiniz.5 haftada gorunur.6. veya 7. Haftada bebegin kalp atisi icin gidebilirsin....dilerim arzuladiginiz bir gebeliktir.Arkdslar sat 3 aralıktı bugun tam 32. Günüm oluyor son adetten bugune. Bugun hiç ole düşüncem yokken test yaptım kopkoyu gittim kan verdim 1420 cıkmış beta. Yani bugune normalmi acaba yani hiç anladıgım konular değil bos yda dıs gebelık olsa anlasılırmı agrı vs den. Yoksa deger nrmalmi 32. Güne
Tabii 1 senedır deniyorduk sorunlarla bogusuyorduk hu ay adam akıllı denemeden sok oldum ) insallah saglıklı olur sadece deger bana yüksek geldi tam 4. Hafta sata gore evet ama deger sankı cok gibi dış gebelik kmyasal gibi durumlardan korkuyorumNormal canim:) 4 haftalik gebesiniz..haftaya randevu alip kese gormeye gidebilirsiniz.5 haftada gorunur.6. veya 7. Haftada bebegin kalp atisi icin gidebilirsin....dilerim arzuladiginiz bir gebeliktir.
İnsallah öyledir zaten adet bitince birliktelik olmuştu birdaha olmadı bu ay bir kerede denk gelmiş gibi oldu bu ay :) 5 gundur kahvemdi akıntılarla süphelendim nrmalmi acaba kahve akıntı da bilgnz varmıErken yumurtlamış olabilirsiniz ondan yüksektir. Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin.
Erken yumurtlamissinizdir.benim oyle idi.standartta herkes 14. Gun diyir ben 8. Gun yumuttlamistim:)Tabii 1 senedır deniyorduk sorunlarla bogusuyorduk hu ay adam akıllı denemeden sok oldum ) insallah saglıklı olur sadece deger bana yüksek geldi tam 4. Hafta sata gore evet ama deger sankı cok gibi dış gebelik kmyasal gibi durumlardan korkuyorum
Siz batta hcg degeri kac cıkmıstı :)Erken yumurtlamissinizdir.benim oyle idi.standartta herkes 14. Gun diyir ben 8. Gun yumuttlamistim:)
Yarın gıdecegım belkı kese olmuştur ama ici bostur en azından dıs gebelık dgl sie kafam rahta ederKırmızı pembe olmadığı sürece çok kaygılanmayın ama mutlaka doktora gidin düşük önleyici ilaç başlar belki.
Pcos oldugundan pek ihtmal vermıodum valla bzde sorun coktu hala soktayım ama ıns saglıkla yerleşir hayal kırıklıgı olmaz:)Erken yumurtlamissinizdir.benim oyle idi.standartta herkes 14. Gun diyir ben 8. Gun yumuttlamistim:)
Kese görününce beta bakılmıyor diye biliyorum.Baska yorum yapcak yokmu acaba
Tekrar beta hcg vermelimiyim sizce 1400 den dolayı 2 katı oldumu diye. Bugun minik kese gözüktü ici bos suanlık
Kese gorundu ise gerek yok.siz sadece 7. Hafta falan kalp atisina gidinBaska yorum yapcak yokmu acaba
Tekrar beta hcg vermelimiyim sizce 1400 den dolayı 2 katı oldumu diye. Bugun minik kese gözüktü ici bos suanlık
merhaba önce gözünüz aydın olsun ultrason da anlaşılır anca en yakın zamanda doktora gidip içinizi ferahlatabilirsinizArkdslar sat 3 aralıktı bugun tam 32. Günüm oluyor son adetten bugune. Bugun hiç ole düşüncem yokken test yaptım kopkoyu gittim kan verdim 1420 cıkmış beta. Yani bugune normalmi acaba yani hiç anladıgım konular değil bos yda dıs gebelık olsa anlasılırmı agrı vs den. Yoksa deger nrmalmi 32. Güne
Teşekkür ederim yorum yazan herkese
Kese gözüktü ama içinin dolmasını bekliycez bakalım ozaman beta vermeme gerek yok
vermenize gerek kalmadı kaç haftalıksınız şuan çok sevindimTeşekkür ederim yorum yazan herkese
Kese gözüktü ama içinin dolmasını bekliycez bakalım ozaman beta vermeme gerek yok sanırım
Daha yeni :) 4+5 diyebilirizvermenize gerek kalmadı kaç haftalıksınız şuan çok sevindim
bir 2 haftaya kese belli olur bebekte kalp atışınıda duyarsınız inşallah gözünüz tekrardan hayırlı olsunDaha yeni :) 4+5 diyebiliriz
Tşk ederım cuma gidecegim bakalım gozukcekmi :) allah razı olsun insallah herşey güzel devam ederbir 2 haftaya kese belli olur bebekte kalp atışınıda duyarsınız inşallah gözünüz tekrardan hayırlı olsun
güzel düşünün güzel herşey sizi bulur hayırlı haberlerinizi bekliyorumTşk ederım cuma gidecegim bakalım gozukcekmi :) allah razı olsun insallah herşey güzel devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?