Acil bakarmısınız

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
32
KıZlar 6haftalık hamileyim az da olsa düşük tehlikem var ve başım şuan ağrıdan çatlıyo hap içebilirmiyim? Majezik dolarex falan lütfen çok ağrıyo bilgisi olan söyleyebilirmi

Parol en hafifi diye biliyorum ama siz yine de almayıp sabretmeye çalışın buzla kompres iyi geliyor benim bas agrilarima tavsiye ederim.

Gozlerini de kapatacak sekilde basina esarp bagla sikica. Uyumayi dene. Gececektir. Ben migren ataklarimi bu sekilde geciriyorum.

KıZlar 6haftalık hamileyim az da olsa düşük tehlikem var ve başım şuan ağrıdan çatlıyo hap içebilirmiyim? Majezik dolarex falan lütfen çok ağrıyo bilgisi olan söyleyebilirmi
Tam da aynısını yaşadım migrenim var zaten.. Minoset içebilirsin dedi bana doktor ama plus olmayacak

Parol icebiliosun hamilelikte en hafifi ama icmesen daha iyi canim.ilik suyla falan dus al temiz havaya cik .basina soguk islak havlu tut ins gecer.

Oncelikle gecmis olsun bende de migren var hamileligin ilk donemlerinde çok baş ağrısı çekiyordum. Gunlerce gecmedigi oluyordu bas agrisinin, Doktorum parol önerdi. Dayanılmaz olunca 1 tane iciyordum ama bi faydasi olmuyordu.

Hepinize teşekkürlet patol migreni olan birine hiç eyki etmiyor malesef saatler sonra geçti çok şükürr

Bunu burada sormak yerine doktora danışsan daha iyi olur. İyi niyetle bir tavsiye verilir ama olmadık birşey olur sana veya bebeğine zarar verir. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.Geçmiş olsun

benimde migrenim var çok şiddetli baş ağrıları çektim ama 7 aylık olana kadar içmedim

Back
X