Linkedin arkadaşlık sitesi feysbuk instagram falan değil hanımefendi insanlar iş arkadaşlarıyla bağlantıda oluyor
Hoca söylemiştir adını
Çok kapsamlı bir aramaya gerek yok isim yazınca çıkıyor
Ben aynı mesleği yaptığım ama yüz yüze tanımadığım insanlarla da arkadaşım mesela. İnsanlar sadece tanıdıkları insanlarla arkadaş olmuyor, mesleki yenilikleri takip etmek için ABDden mesela çok kişiyle bağlantıdayım. Bu normal bir durum, bağlantı isteği yollayanlardan da aynı meslekten olduklarımı kabul ediyorum. Yeni makale, çalışma, kod tanıtımlarımı da burdan yapıyorum genelde, 1000lerce kişi görüntülüyor. Çoğu insan da bu siteden halkla ilişkiler çalışmalarını yapıyor, iş arıyor, işçi arıyor, iş ilanlarına bakıyor. Kocanızı madem bu kadar takiptesiniz sayfasına açın bakın kişisel hiçbir şey yok, mesleki bilgiler var o kadar. Fotoğraflar, ilgi alanları falan yok yani.
Hayatınızda bir gün çalışmamış olduğunuz belli, çalışma hayatında gayet normal olan bir eylemi yaptığı için çalışan başka bir insana pislik atmayın. Daha da iyisi siz de bir iş bir meşgale bulun kocanıza kim selam verdi kim ne dedi tarzı şeylere bu kadar kafayı takmazsınız.