Acil bakin kizlar

O site biraz daha farklı yalnız ama bence de yüksek lisanstan sadece eşinizi eklediyse üzerinde durup düşünülmesi gereken bir hamle.

Ama suyunu çıkarmadınız mı?
Yüksek lisans diyorsunuz, çalışma arkadaşlarının kariyerlerini görmek, kendilerini tanımak için bakmıştır.
İş hayatında durum budur, herkes bağlantılar kurup kendine yeni fırsatlar doğurmanın peşinde.
Malum, ekmek artık aslanın sindirim sisteminde!
Hem takım arkadaşı olacaklar hem rakip hem de en az 1,5 sene beraber eğitm alacaklar.
Kadın n’apsın sizin kocanızı ya!

Yok artik...cidden bunu mu problem ettiniz...linkedin is baglantisi alani...instagramda eklememis neticede...

Ne amacı olabilir Allah aşkına.. eşleri bu kadar takip normal mi. Ben de evliyim ve eşimin ne facebook ne linkedin şu bu takip etmem. Evlilik böyle birşey değil. Ayrıca bekar kızların tek derdi bizim eşlerimiz değillll. Asıl böyle yapılarak erkekler uzaklaşıyor kadınlardan. Erkek de ozguven patlamasi oluyor ve asıl o zaman disari yoneliyor ama bunu kimse anlamıyor...

Evet LinkedIn direk iş için o yüzden rahat olun.

Reactions: KV_
Kıskanması normal değil de ben de yüksek lisans yaptım. İs hayatıyla ne alakası var. Öğrencisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…