Acil bakın kızlar

Sımdı erkek arkadasıma soyleyeyım diyorum ama gecmezse daha kotu olur 😔bırde benden sonra gelen bırı bu ne diye gorup soylerse daha cok rezillik sasırdım kaldım
Söyle ama tembihle asla annene söyleme diye. Odada kimse yokken bi beze çamaşır deterjanı döksün bastıra bastıra silsin. Yani tek kadın sen olmasan anlaşılmaz diyeceğim de belki kimse görüp anlamadan kurtabilirsiniz. 😂😂

Erkek arkadasıma soylerım ama gecmezse daha kotu olur 😔bırde benden sonra gelen bırı bu ne diye gorup soylerse daha cok rezillik sasırdım kaldım
Birde kuruyacak hıc gecmez offf
Çıkmayan leke mi var ya yıl olmuş bilmem kaç.
Bu kadar kasma artık bence, regl olmak ayıp değil, arkadaşın dediği gibi yapabilirsin salağa yat aaa çok pardon de geç.

Söyle ama tembihle asla annene söyleme diye. Odada kimse yokken bi beze çamaşır deterjanı döksün bastıra bastıra silsin. Yani tek kadın sen olmasan anlaşılmaz diyeceğim de belki kimse görüp anlamadan kurtabilirsiniz. 😂😂
Çocuğu öyle resmettim su an hafizamda ahahaha

Onlar sana bir şey söyleyene kadar hiç bir şey söyleme. Farkında olmadığını düşünsünler. Eğer söylerlerse de "aaaa şaka yapıyorsunuz ciddi mi ya of çok utandım" cümlesi eşliğinde bilmiyorum ben masumum ayağına yatın. Öbür türlü gördüğünüz halde saklamak hoş gözükmeyecektir göze.
Valla doğru fark etmemiş de olabilirsin.

Zaten saat kaç olmuş bu saatten sonra haber versen ne vermesen ne. Ben bazen başıma çok rezil şeyler geldiğinde öyle bir şey yokmuş gibi davranırım. Sonuçta onlar da yüzlemezler herhalde, unutulur gider.

Yok daha gormemıslerdır yemek dısında oturulmuyor orada yarın gorur ler
Tamam bu bize beyin fırtınası yapmak için yeterli bir süre kazandırır.

Kız sen iyimisin? İki seçenek var ya sevgiline dicen halledecek ya da aşkı memnu Nihal alıklığıyla işten yırtıcan.. 😅

Dua et evi yakmamış. Sadece çarşafı çalmış. Aaa evet konu sahibi git evi ateşe ver. Sandalye de yanar kurtulursun. Niye daha önce aklımıza gelmedi.
İnsan yeni çarşaf alır gelir anamın gönlünü alır ya bilirsiniz annelerin nevresimleri kıymetli 😂

Konu sahibi de sandalyeye yemek dışında oturulmuyor demiş bir boşlukta silseymiş keşke. Sevgilisinin annesi de kadın sonuçta herkesin başına gelebilir 🤷🏻‍♀️ Gerçi hala sevgilisi de silebilir ne var ki utanacak bilemedim

Sanırım en iyisi bılmıyomus gıbı davranmak olacak

Ay çok kötü bir durum ya. Fark etmişlerdir bence şimdiye dek. Açık renk diyorsunuz sandalye, düzelteyim felan derken görmüşlerdir illa. Bence bir şey demeyin. Ararsan, öyle bırakıp kaçtı, ne pis kızmış diyebilirler fikrimce. Çünkü o an orada durumu toplayabilirdiniz bir şekilde ama utanıp yapmamışsınız. Bir gün sonra gider kadına veya sevgilinize bahsedersiniz ben hasta olmuşum, fark etmeden kıyafetime geçmiş oturduğum yere de bulaşmamıştır umarım vesaire.

Arkadaşlar erkek arkadasımın evıne bayramlaşmaya gittik ben hasta olmusum sandalyeye bulastı sandalye acık renk soyleyemedım cok utandım 😔 ev de cok kalabalıktı silemedim de eve geldım sımdı ama kadın gorecek abileri var onlar oturursalar onlar gorecekler o sandalye de benım oturduğumu da bılıyolar ne yapacagım ben 😔

Olan oldu suan mevzu nasıl oldugu degıl kı ne yapabilirim gercekrn cok utanıyorum soylemeye de off

Ev o kadr kalabalıktı kı erkek kardesı abisi full erkek onu yapabileceğim ortam yoktu

Ev kalabalık diye, kan bulaşmış sandalyeyi öylece bırakıp çıkarken; utanmadınız mı ? Olayın üzerinden saatler geçmiş; insanlar belki de bayram günü özene bezene giydiği kıyafetlerini: sizin oturduğunuz sandalyeye oturup kirletmiş, yapılacak bir şey kalmamış.

32 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Durumu fark etmenize rağmen; üzerine kan bulaşmış sandalyeyi öylece bırakmanız çok yanlış.

İşyerinde batırdığı koltuğu öylece bırakan biri yüzünden; iş yerindeki erkeklerden birinin krem rengi keten pantolonu rezil olmuştu. Olayı gören çalışanlar, açık renk kıyafet giymeyi bırakmış; koltukları peçeteyle kontrol etmeden oturamaz hale gelmişti.

Utanacağın bir durum yok maalesef ki benzer durum benim de başıma gelmişti kız-erkek arkadaşlarımızla toplu olarak tatile gittiğimizde arabada kanamam oldu normalde regl olacağımı 1-2 gün önceden hissederim ama o an ki atmosferden anlayamadım. Arabanın sahibi kız arkadaşımın sevgilisiydi ben de kız arkadaşıma durumu anlatmıştım o da diğer erkeklerden gizli şekilde sevgilisine uygun bir yerde durmasını rica etmişti ve benzinlikte tuvalete gitmiştim... Döndüğümde çok az olsa bile bulaşmıştı epey utanmıştım çocuktan özür dilemiştim sağolsun sorun etmemişti yani böyle şeyler olabilir o senin erkek arkadaşın sonuçta dile getirebilirsin

Evet üzücü bir durum ama keşke çay döküldü deyip silseydiniz ya da cidden döküp öyle silseydiniz. Ne yaptınız sevgiliniz bir dey dedi mi,?

Benim evimde olsa ve misafirim bir köşede söylese hiç üzülme der sabunlu bezle silerim. İnsanlık hali derim. Ama fark ettiği halde söylemeyip giderse o kişi bende güvensizlik uyandırır çünkü beni enayi yerine koyduğunu düşünürüm. Küçük değil 32 yaşındaymışsınız.
Ayrıca erkek arkadaşınıza bunu bile söyleyemiyorsanız nasıl bir ilişki bu?

Back
X