Acil bakın kızlar

evet ama bat 15 ekim gözüküyo bide akıntım da oldu 28inde

Canım mesajını gördüm de bişey merak ettim doktor klomeni 4 ay mi kullan dedi yani her kullanım da kontrole çağırdı mi yoksa kullandığın da doktora gitmedin mi nasıl yaptın canım kullanmaya devam ettin mi

Canım ilk öncelikle 2 yıldır evliyim ve doktora gittiğimde Ben özele gittim dedi ki sen de polikistik over var ve bana folik asit dostinex Bir de koluman ilacı verdi dedi adetin 5 gününde kullan 10 günde yanıma gel yanına gittiğimde dedi ki sol yumurtan 3-4 güne çatlar ve geldim ve yumurtlama testi ile denedim çok şükür 1 denemem de hamile kaldım öyle ve gerçekten de doktorum doğru dedi Dedi ki hamile kalırsın Rahim filmine bile gerek kalmaz öyle şu an 4 haftalık hamileyim inşallah size de nasip olur

Çok sevindim canım ya ben de ilk defa klomen kullandım polikistik over var benimde de 14 aydır deniyoruz olmuyo bu ay da ilaçla denemek istedim bende çatlama iğnesinden ertesi günü değerlendirdim Sadece hiç umudum yok

Çatlatma iğnesi vermemiş o zaman sana bana ignede verdi iğnenin 36.ci saatinde ilişki olsun dedi yani tam çatladiginda. Bigunu degerlendirdim yani sadece. Bazıları ilk denemede hamile kalmış bazılarına etkisi olmamış herkesin vücudu farklı. Benim amh çok yüksek cikiyo 8.53 senin de amh yüksekliği var mıydı canım

Canm ilk önce ümitsiz olma çünkü ümitsiz olduğun sürece strese giriyorsun .Ve benim süt hormonum da yüksekti kilo vermemi söyledi 57'den 54'e geçmemi söyledi Ben ilacı yarı yarıya kullandım doktorum bana önerdi sizinkini bilmiyorum Allah inşallah en kısa zamanda size nasip etsin

Çok sevindim canım ya ben de ilk defa klomen kullandım polikistik over var benimde de 14 aydır deniyoruz olmuyo bu ay da ilaçla denemek istedim bende çatlama iğnesinden ertesi günü değerlendirdim Sadece hiç umudum yok
Siz bir de ovulasyon testi ile deneyin çünkü çok işe yarıyor adetinden 1 gün sonra başla bence pik gördüğün zamanları değerlendir o zaman senin işin daha kolaylaşır çünkü polikistik over olduğun için ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsun

Senin prolaktin yüksekmis o zaman bende amh yumurtalama çok fazla folikül var polikistik over de öyle ya hayırlısı olsun canım napalim nasıp kısmet illaki birgün olacak rabbimin izniyle sağol canım cevapladıgin için

Aynen canım kaç defa denedim mesela pik oldu ya sadece o günü değerlendirdim üst üste eşim istemiyo strese giriyorum diyo. Sen nasıl yaptın ovulasyonu 2 3 kere onu da denedim pik gördüğüm zamanlari sadece

Yok kendinizi strese koymayın asla yani soğan kürüdür şudur budur denemeyin çünkü bazı insanların hormonları yüksek olduğu için soğan kürleri de iyi değil onun için ilaçlarınızı iyi kullanın İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın

Aynen canım kaç defa denedim mesela pik oldu ya sadece o günü değerlendirdim üst üste eşim istemiyo strese giriyorum diyo. Sen nasıl yaptın ovulasyonu 2 3 kere onu da denedim pik gördüğüm zamanlari sadece
Sadece tek bir günü değerlendirme mesele ovulasyon testi yaptım iki çift çizgi çıktı yani onu 3 gün üst üste değerlendirmen lazım mesela ben ilk denememe rağmen yani tabii ki arkadaşlara da çok teşekkür ederim buradakilere bana dedi ki üst üste deneyin 3 gün üst üste yapın hatta 4 güne kadar silik olmayana kadar birliktelik olsun tabii bu da önemli eşinizin sperm testi eğer iyiyse spermde sıkıntı yoksa

İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin sorma soğan kürü de denedim bi kere incir kürü denedim hayıt tohumu falan onu deneyeyim diyordum ama onlar dediğin gibi yan etkisi de oluyo onları bıraktım bu ay doktora başvurdum nasip bakalım kaderimiz de varsa ilkinde olur yoksa zamanı var demekki derim yoluma devam ederim

Onu bilmiyoruz canım istemiyo test yaptırmak da bakalım daha da olmazsa bide ovulasyon testine şans vereyim

Tabii polikistik over olan kadınlar soğan kürü çok iyi diyorlar ama bazıların prolaktiğini yüksek bazıların hormonları yüksek olduğu için soğan kürü de iyi gelmeyebilir onun için sadece doktorunuzun size nasıl tedavi önerdiyse ona göre gidin hayırlısıyla her şey yoluna girer inşallah Bana da çok soğan kürü falan önerdiler ben hiç kullanmadım sadece doktorumun bana önerdiği tedaviye göre gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…