- 9 Nisan 2025
- 71
- 22
- 3
- 23
Ben bu test ile hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah hepimiz ekime hamiş girerizDeğerlendireceğim, geçen aylar yumurtladım mı hiç bir fikrim yok ilk defa yapıyorum bi belirtim de yok yumurtlamaya dair ama test pik., inşallah tutar bu ay
İnşallah öyle olur, pcosta bu ovu testlerine cok güvenmeyin hep pik veriyor diyorlar ama bir süre takip edeceğim bakalımBen bu test ile hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah hepimiz ekime hamiş gireriz
Hep pik verse hep yumurtluyon anlamına gelir saçma bir yorum gibi geldi banaİnşallah öyle olur, pcosta bu ovu testlerine cok güvenmeyin hep pik veriyor diyorlar ama bir süre takip edeceğim bakalım
Bilmiyorum araştırıyorum bakıyım nasıl olcak sonraki günde testlerimHep pik verse hep yumurtluyon anlamına gelir saçma bir yorum gibi geldi bana
Bi de çok fazla düşünme bu durumu ben çok kafaya takıyordum canım sıkılıyordu ben niye hamile kalamıyorum diye biraz başka şeylerle ilgilendim memlekete gittim 2 3 gün düşüncemi başka yerlere çektim vee göbeğim düşükmüş onu çektirdim tekrar evime memleketime geri döndüm hamile kaldım ben çok şükürBilmiyorum araştırıyorum bakıyım nasıl olcak sonraki günde testlerim
çok takmıyorum aslında ama merak ediyorum pcos olunca işte tedirgin ediyor insanıBi de çok fazla düşünme bu durumu ben çok kafaya takıyordum canım sıkılıyordu ben niye hamile kalamıyorum diye biraz başka şeylerle ilgilendim memlekete gittim 2 3 gün düşüncemi başka yerlere çektim vee göbeğim düşükmüş onu çektirdim tekrar evime memleketime geri döndüm hamile kaldım ben çok şükür
Anlıyorum inşallah güzel haberler alırızçok takmıyorum aslında ama merak ediyorum pcos olunca işte tedirgin ediyor insanı
Benimde öyle oldu nisan ayında , bende bu ay deneyeceğim ovulasyonla bakalım ne olacakİnşallah tutar bu seferBen Mayıs'ta 9 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuş artık çok korkuyorum tedirginim
Sizin sebebi neymiş araştırdılar mı acabaBenimde öyle oldu nisan ayında , bende bu ay deneyeceğim ovulasyonla bakalım ne olacak
İkinci çocuk olacağı için araştırmadı doktor ilk olsa yapardım dedi bende üstelemedim , sebebi belli değilSizin sebebi neymiş araştırdılar mı acaba
Çocuğunuz var mı şuandaİkinci çocuk olacağı için araştırmadı doktor ilk olsa yapardım dedi bende üstelemedim , sebebi belli değil
Canım sen test yaptın mı owuİnşallah öyle olur, pcosta bu ovu testlerine cok güvenmeyin hep pik veriyor diyorlar ama bir süre takip edeceğim bakalım
Şimdi yPtım canım atacKtım sana sanki hala tam pik olmamışCanım sen test yaptın mı owu
Yok canım hiç şeye girme tedirgin olma yani az kalmış çatlamasına Sen de değerlendir yani bu 3 gün üst üste test yapmaya da devam et Bir de değerlendirŞimdi yPtım canım atacKtım sana sanki hala tam pik olmamış
Ama dünküne göre daha yakın çizgiler sanki, inş yarına çatlarYok canım hiç şeye girme tedirgin olma yani az kalmış çatlamasına Sen de değerlendir yani bu 3 gün üst üste test yapmaya da devam et Bir de değerlendir
Canım yumurta çatlaması 2 gün yani 2 gün koyu olur 3 günde biraz silikleşir yani ne demek yumurta çatlamış demek onun için yarına çatlar Bir de sen sıvı alımına dikkat ediyorsun dimi ilk sabah idrarıyla değilAma dünküne göre daha yakın çizgiler sanki, inş yarına çatlar
9.15 te kestim sıvı alımını şimdi yaptım testiCanım yumurta çatlaması 2 gün yani 2 gün koyu olur 3 günde biraz silikleşir yani ne demek yumurta çatlamış demek onun için yarına çatlar Bir de sen sıvı alımına dikkat ediyorsun dimi ilk sabah idrarıyla değil
Tamam canım9.15 te kestim sıvı alımını şimdi yaptım testi
değerlendir bence. çatlamadan sonraki 36 saat önemli. bugünü değerlendir sonra 5 gün boyunca da bir dolu bir boş yap
Ekim 13 fln gösteriyor takvim
kızlar selam pcoluyum. 35-40 günde bir olıyorum. Temmuzda kimyasal geçirdim. bu ay ovulasyon denedim Temmuz ayında da akıntı takibi yapmıştım. Bizim her gün ilişkimiz oluyor. Bu ay yine 28inde akıntım yoğundu. Bakar mısınız bi bilginiz varsaCanım sen test yaptın mı owu
Canım senin eğer 35-40 günde ise sen ekime kadar test yapmaya devam et çünkü hala koyulaşma bir de pik gözükmüyor Sen 4 Ekim 5'i 6 ekim'e kadar test yapmaya devam et o zamanlar piki görürsün inşallah çünkü 30 ve 45 arasında regl zamanınıkızlar selam pcoluyum. 35-40 günde bir olıyorum. Temmuzda kimyasal geçirdim. bu ay ovulasyon denedim Temmuz ayında da akıntı takibi yapmıştım. Bizim her gün ilişkimiz oluyor. Bu ay yine 28inde akıntım yoğundu. Bakar mısınız bi bilginiz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?