Acil bakın kızlar

Ayy ben sadece piki ve pik oncesini değerlendirdim ve dediğiniz günleri geçirdim sağlık olsun çok teşekkür ederim
spermler vücutta 2-3 gün kalıyor diyolar. Denk gelmiş olma ihtimalleri de var. Siz bir daha pik öncesi pik ve pik sonrası olarak değerlendirin

Kızlar ben mi hayal görüyorum çizgi var mı ?
Dpo 11

Eklentiler

• IMG_0254.webp
    94,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0253.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar ben mi hayal görüyorum çizgi var mı ?
Dpo 11
Merhaba canım erken test yapıyo olabilir misin bazı telwfonlar çizgi varsada fotoğraf çekince net algılamıyor benmde oyle ben çizgiyi görüyorum fakat telefona gelmiyor anlamış değilim ama belirgin silikte olsa çizgiyi gördüm yani inşallah sennde öyledir

İnşallah chat de sordum oda gördü 2 gün önce yaptığım testte yoktu çizgi biraz umutlandım
İnşallah vardır şeninde benimde
2 gün sonra awox ile bidaha yaparım E eylullllllllllll

Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk adet tarihin ne peki ona göre erkenmi geçmi bakalım

E eylullllllllllll aslında en son ağustos 12 regl oldum ama çok hastalanmıştım aldığım antıbiyotiiğe bağladım bu ayıl 7 side akıntı takibimde yumurtlamaydı ona göre gidiyorum açıkçası dpo

Anladım canım, düzensiz yani adet günün en sonki adet başlangıcın 12 ağustos olduğuna göre bunun gösteriyor doktora göründün mü peki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…