- 20 Şubat 2019
- 1.219
- 512
- 123
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun aynı saatte yapmamissin demi canımGenellikle saat 5'lerde çok iyi çıkıyor ikindi
Burda iki cizgi olan günleri değerlendirmek gerekliGenellikle saat 5'lerde çok iyi çıkıyor ikindi
Merhabalar bende aynı testi kullanıyorum 2 gündür çatlama olmuyor olur gibi oldu ama yine pik gördüm 7 ekimden bu güne kadar gün aşırı değerlendirdim dün çatlama oldu sanıyordum ama testim yine koyu çıktı bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum çatlamaması normal mi? Bir başlıkta hemen çatlamaması yumurtanın iyi bir olgunluğa ulaştığını belirler aslında sağlıklı bir yumurta ve gebelik için hemen çatlamaması daha iyi yazmıştı bu bana biraz umut oldu açıkçasıBenimkine de bakar mısınız çatlama olmuş demi
Evet canımO iki çizgi olan günleri yani üç günü üst üste mi degerlendirdin canım
Bazen ve sıvı alımını 2 saat kesmelisin sonra testi yapmalısınHergun aynı saatte yapmamissin demi canım
Pekala adet döneminiz ne zaman son adet tarihinMerhabalar bende aynı testi kullanıyorum 2 gündür çatlama olmuyor olur gibi oldu ama yine pik gördüm 7 ekimden bu güne kadar gün aşırı değerlendirdim dün çatlama oldu sanıyordum ama testim yine koyu çıktı bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum çatlamaması normal mi? Bir başlıkta hemen çatlamaması yumurtanın iyi bir olgunluğa ulaştığını belirler aslında sağlıklı bir yumurta ve gebelik için hemen çatlamaması daha iyi yazmıştı bu bana biraz umut oldu açıkçası
Merhabalar bende aynı testi kullanıyorum 2 gündür çatlama olmuyor olur gibi oldu ama yine pik gördüm 7 ekimden bu güne kadar gün aşırı değerlendirdim dün çatlama oldu sanıyordum ama testim yine koyu çıktı bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum çatlamaması normal mi? Bir başlıkta hemen çatlamaması yumurtanın iyi bir olgunluğa ulaştığını belirler aslında sağlıklı bir yumurta ve gebelik için hemen çatlamaması daha iyi yazmıştı bu bana biraz umut oldu açıkçasıO iki çizgi olan günleri yani üç günü üst üste mi degerlendirdin canım
Çatlamayı bilmek için günde iki kere yapıyorumMerhabalar bende aynı testi kullanıyorum 2 gündür çatlama olmuyor olur gibi oldu ama yine pik gördüm 7 ekimden bu güne kadar gün aşırı değerlendirdim dün çatlama oldu sanıyordum ama testim yine koyu çıktı bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum çatlamaması normal mi? Bir başlıkta hemen çatlamaması yumurtanın iyi bir olgunluğa ulaştığını belirler aslında sağlıklı bir yumurta ve gebelik için hemen çatlamaması daha iyi yazmıştı bu bana biraz umut oldu açıkçası
En son 25 Eylül de adet oldum ama bu ay çatlatma iğnesi ve Klomen kullandığım için artık öbür ay yaparım çatlama iğnesi yumurtaları catlatmistir zaten geçen hafta perşembe günü yapmıştım iğneyi bu ay bitti sayıyorum artıkPekala adet döneminiz ne zaman son adet tarihin
Hiç bir bilgim yok benimde canım ovulasyon testiyle alakalı iki kere yaptım önceden ama tecrübesiz kendi kendime evde öyle denemek için yaptım ama hamilelik elde edemedim maalesefMerhabalar bende aynı testi kullanıyorum 2 gündür çatlama olmuyor olur gibi oldu ama yine pik gördüm 7 ekimden bu güne kadar gün aşırı değerlendirdim dün çatlama oldu sanıyordum ama testim yine koyu çıktı bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum çatlamaması normal mi? Bir başlıkta hemen çatlamaması yumurtanın iyi bir olgunluğa ulaştığını belirler aslında sağlıklı bir yumurta ve gebelik için hemen çatlamaması daha iyi yazmıştı bu bana biraz umut oldu açıkçası