ACİL bakın Lütfen

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Hanımlar 8+4 günlük gebeyim .Aşırı bulantıyla geciyo.Hic bisey yiyemiyorum.Hersey gözümde karardı.Bide bunlar yetmiyomus gibi daha büyük bi sorunum var.Sürekli tükürük var agzimda .Her saniye doluyo agzım.Cok afedersiniz yutamıyorum midem bulanıyo.Napıcam ben hic bi hayatım kalmadı özellikle bu tükürük yüzünden.Bu sorunu yasayan oldumu acaba aranızda

Ben yaşamadım ama doktora gidip bulantı için serum takdira bilirsin bu seni rahatlatır

Mide bulantısı için sade maden suyu
Tuzlu çubuk kraker
Özellikle leblebi deneyebilirsin
Aşırı bi bulantı halin varsa doktorunla görüşüp serum taktırabilirsin

Mide bulantısı için sade maden suyu
Tuzlu çubuk kraker
Özellikle leblebi deneyebilirsin
Aşırı bi bulantı halin varsa doktorunla görüşüp serum taktırabilirsin
Soda hic icemiyorum.Zofran diye bi ilac var onu kullaniyorum oda az rahatlatıyo ama gecirmiyo tamamen

gebelikle ilgili mi değil mi bilmem ama mideyi felan üşüttüğümde veya aşırı kusma yaşadığımda bu ağzımda tükürüklenmeyi ben de yaşarım. özellikle kusma sonrası. belki de senin de gebelikten kaynaklı mide bulantısından olabilir.
ben hamile iken midem bulandığında çubuk kraker veya beyaz leblebi yerdim hem mideme bir şey girmiş olurdu hem de bulantıyı kesip mideyi sakinleştiriyor.
çok aşırı halsiz durumda isen muhakkak doktora git serum yapsınlar.

Burada vardı aynı tükürük şikayeti olan birisi

Tüküreceksiniz

Benim midem bulunacağı Zaman ağzım tükürük dolar sizinki de öyle muhtemelen

Tuzlu kraker galeta leblebi peynir vs yeneye çalışın

Merhaba,canım.Bu problemi hamilelik zamanı yaşadım.Ben doktorum,Azerbaycanlıyım,sizde ne denir bilmiyorum,ama bizde buna hamilelik hestozu diyoruz.Hamileliyin ilk aylarında oluyor.Eğer tükürük haddinden fazlaysa,doktora git,yoksa aşırı su kaybedersin.Bende aşırı tükürük ve kusma vardı,2 serumla geçti.Doktoruna görün,ihmal etme.

Yutmayın. Yanınızda sürekli peçete mendil bulundurun. Evde lavaboya gidersiniz. Geçiçi olduğunu düşünüyorum.
Zaten sürekli lavabodayim bu yüzden.Hic oturamiyorum .Öyle 10 dk da birde olmuyo
.Her saniye böyleyim

Mide bulaninca ağız tükürük dolar ki zaten ya da benim de öyle bilemiycem.
Bulantiyi hicbirsey gecirmiyor zofran bile Ayy aklıma o günler geldi keton (+++) bebek beslenemiyordu bile.. allah yardımcınız olsun

Icime su serptiniz .Tesekkur ederim yorumunuz icin.Gebelikle alakalı yani.Serumdan sonra gecermi acaba

Zaten sürekli lavabodayim bu yüzden.Hic oturamiyorum .Öyle 10 dk da birde olmuyo
.Her saniye böyleyim
Biraz zor bir hamilelik geçireceksiniz ama bunlar geçiyor merak etmeyin. Yanınızda bir kap taşıyabilirsiniz. Dışarıda rahat edemezsiniz ama evde sürekli kalkmak zorunda kalmazsınız.

Mide bulaninca ağız tükürük dolar ki zaten ya da benim de öyle bilemiycem.
Bulantiyi hicbirsey gecirmiyor zofran bile Ayy aklıma o günler geldi keton (+++) bebek beslenemiyordu bile.. allah yardımcınız olsun
Bulantiyi gectim bu tükürük cok zormus.Esimle bile oturup konusamiyorum resmen.Agzim dolu sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…