Icime su serptiniz .Tesekkur ederim yorumunuz icin.Gebelikle alakalı yani.Serumdan sonra gecermi
Geçmeyecek bir durum değil,merak etmeyin,bir çok hamilelikte olur.Allah sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin.Amin
Anlıyorum gerçekten çok zor ben sakız çiğneyerek o tükürügu geciriyodum ama doktorum sakizin bulantıyi arttirdigini soyleyince bırakmak durumunda kaldım. Umarım sizinki tez zamanda gecerBulantiyi gectim bu tükürük cok zormus.Esimle bile oturup konusamiyorum resmen.Agzim dolu sürekli
Bu zaten ikinci cocugum olcak ins.Ilkinde dogumda dahi kustum.Hergün serumla beslendim.Zira aylarca su dahi icmedim.Yemekten bahsedilirken bile agliyodum.Bu sefer oyle olmaz dedim.Ama daha farkli sikintilar eklendi.Umarim cabucak gecer.Evlatlarinizida size bagislasin RabbimÜç gebeligimde de doğuma kadar bulantı kusma şikayetim oldu.
Öyle günlerim oldu ki şu icemeyip rüyamda damacana görür ağlaya ağlaya acil e gider sıvı kaybı yüzünden serum taktirirdim.
Bana iyi gelenler şunlar ,patlamış mısır,beyaz leblebi,
Hep aynı şeyi yeme tiksinirsin,iyi s yler düşün,miden bulaninca kasma kus gitsin, temiz hava al mutlaka, bu geçici bir süreç geçecek ve bebeğini buyuteceksin
Ilk gebeligimde doguma kadar sürdü.Ins bu sefer 4. Aydan sonra gecer.Cok zor ALLAHIM sabir versinBenimde midem boş olduğundan öğürerek tükürük kusuyordum
Bişey yiyememekten kaynaklandığını düşünüyorum
14. Haftada geçti çok şükür
Koku hassasiyeti kusma bulantı hiçbirşey kalmadı
Yanınızda küçük bir kap bulundurun içine de buzdolabı poşeti geçirin geldikçe çıkarın
Çok geçmiş olsun
Bulantı anneler için zor olsa da bebek için iyi birşey
Zofran zydeks midir nedir onu bende kullanmıştım. Dil üstünde eriyor zaten o hap. Bulantıya karşı çok iyi. Bir sürü serum taktırmıştım, hastanelerde yattım çıktım. Sonrasında doğum doktorum bahsettiğim ilacı verdi, çok rahatlamıştım. Bulantı falan kalmamıştı.Soda hic icemiyorum.Zofran diye bi ilac var onu kullaniyorum oda az rahatlatıyo ama gecirmiyo tamamen
Hanımlar 8+4 günlük gebeyim .Aşırı bulantıyla geciyo.Hic bisey yiyemiyorum.Hersey gözümde karardı.Bide bunlar yetmiyomus gibi daha büyük bi sorunum var.Sürekli tükürük var agzimda .Her saniye doluyo agzım.Cok afedersiniz yutamıyorum midem bulanıyo.Napıcam ben hic bi hayatım kalmadı özellikle bu tükürük yüzünden.Bu sorunu yasayan oldumu acaba aranızda
Yani gebelikte oluyo bu durum.Ins gecer.Cok can sıkıcı bi durum + bulantı.Tesekkür ederim yorumunuz icingebelikte tükrük bezleri fazla salgı yapabilir. ben ilk gebeliğimde yaşamadım ama bu gebeliğimin başında fazlasıyla yaşadım. yutamıyordum ve o fazla salgı bulandırıyordu midemi. ilk gebeliğimde de kızdı bu da kız ikisi o kadar farklı ki ilk kızımda 9 ay bulantı çektim. bundada başlarda o salgı yüzünden mide yanması ve ilk gebeliğimdeki öğürmelerden çok çok farklı bir bulantı oldu. ama 4. aydan sonra geçti ve başka sıkıntı yaşamadım. Allah yardımcınız olsun. vücudun tepkileri farklı oluyor.
Yani gebelikte oluyo bu durum.Ins gecer.Cok can sıkıcı bi durum + bulantı.Tesekkür ederim yorumunuz icin
Bende bi tek ben boyleyim sandım endise ettim.Doktora sorcam .Benim annemin hamilelikleri de hep böyle geçermiş. Tükürük de ağır mide bulantısı da. Hiç yiyemedim 6 aylık olana kadar derdi. Hamilelikle ilgili ama nadir görülen bir belirtiymis. Ben doktora falan sormuştum benim hamileliğim de öyle geçer diye. Ama birkaç gün dışında sürekli olmadı. Tükürüğü yutmayi tavsiye etmiyorlar bu durumlarda bir beze falan çıkarırsanız rahatlarsınız. İnşallah uzun sürmez sizinki. Belki artık ilacı falan vardır. Doktora sorun.
Inanin cok cocuk hayalimdi .Ama bu son diyorum.ALLAH onlari bize bagislasin.Ama böyle hayat berbat geciyoiçiniz rahat olsunilk gebeliğimden daha rahatım. sadece ilk 3,5-4 ay yaşadım salgı fazlalığını ve bulantıyı yapan da oydu sürekli yutkunuyordum. hatta geceleri yastığım sırılsıklam oluyordu. evlat her sıkıntıya değiyor. unutuluyor yaşananlar. sayılı günler geçip gidiyor. öyle olmasaydı herkes kesin tek çocuklu kalırdı :) sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?