ACİL bakın Lütfen

Sizin durumunuz ne oldu acaba.Gectimi tükürük sorununuz

Ben 23.haftadayım. malesef hala devam ediyor. Sadece sakız çiğnerken yutabiliyorum. Gün boyu çiğnemek de insanı yoruyor. Şimdilik en azindan okuldayken sakızla zaman geçiriyorum eve gelince bardağa tukurmeye devam

Ben 23.haftadayım. malesef hala devam ediyor. Sadece sakız çiğnerken yutabiliyorum. Gün boyu çiğnemek de insanı yoruyor. Şimdilik en azindan okuldayken sakızla zaman geçiriyorum eve gelince bardağa tukurmeye devam
Okula nasil gidebiliyosunuz masallah.Ben lim hayat bitmis resmen.Bunalıma girdim.Sürekli ögürüyorum.Hamileligimden bi tat alamadım

Aynı bir değişiklik yok. Burdaki bir üye tuzlu suyla gargara önerdi, düzenli olarak yapıyorum ama bir fayda görmedim.
Saglikla kucaginiza alin ins.Az kalmis sizinki.Rica etsem dogumdan sonra durumunuzu bildirirmisiniz

Mrb .Şu anda bu durumu benden baska yasayan bi siz varsiniz sanirim.Ben 16 haftalik oldum ama ne azalma var nede bitiyo.Sizin durumunuz nedir

33 haftalık gebeyim bu dediğinizi 1.ayımdan beri hep yaşıyorum, üstüne diş etleriminde şişip kanaması cabası oldu az kaldı diye teselli edip duruyorum kendimi
Dogum yaptinizmi acaba

Sizin durununuz nedir acaba gectimi

Ben şuan 28.haftadayım. malesef hala devam ediyor ama eskisi kadar çok değil. Gün boyu ağzimda sakız var.sakızı çıkardığım anda yine doluyor ağzım ama dedigim gibi eskisi kadar değil azaldı.

Bulantı benim az ama tükürük sorununu ben de yaşıyorum inanılmaz derecede resmen ağzımdan damlıyor, bebek doğduğunda onda olması gereken tükürük şelalesi bende oluyor şimdiden

Geç olmuş yeni gördüm kusura bakmayın bebekle uğraşmaktan pek vaktim kalmıyor evet 5 ekimde doğum yaptım.
ALLAH bagıslasın gözünüz aydin :).Peki tükürügünüz gectimi.Ben artık dogum sonrasıda böyle olcam derdine düstüm

Be
Ben şuan 28.haftadayım. malesef hala devam ediyor ama eskisi kadar çok değil. Gün boyu ağzimda sakız var.sakızı çıkardığım anda yine doluyor ağzım ama dedigim gibi eskisi kadar değil azaldı.
N sakızda cigneyemiyorum malesef.Oda ise yaramadı.Umudumda kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…