ACIL BAKIN NOLUR

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Kizlar ben aylardir cocuk icin calisiyorum esim azospermi cikti tedavi oldi sperm cikisi olsu tup bebek yapilicak derken simdi gebelik testi yaptim. Kendi zihnimde mi o cizgiyi olusturuyorum yoksa var mi? Insallah Hamile olabilir miyim acaba? Adetime 3 gun var

Eklentiler

• IMG_7761.webp
    IMG_7761.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 211
Kizlar ben aylardir cocuk icin calisiyorum esim azospermi cikti tedavi oldi sperm cikisi olsu tup bebek yapilicak derken simdi gebelik testi yaptim. Kendi zihnimde mi o cizgiyi olusturuyorum yoksa var mi? Insallah Hamile olabilir miyim acaba? Adetime 3 gun var
Bende çizgiyi gördüm canım insallah hamilesindir. 2 gün sonra tekrar yap koyulaşma olur insallah gebesindir canım ;)

bence de var. inşallah hamilesindir :)

Evet var canım bende gördüm hayırlısı olsun

Ben de gordum silik cizgiyi. Sabah ilk idrarda daha da koyulaşır bence :) Allah gonlune gore versin

bende gördüm inşallah hamilesindir ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende çizgiyi gördüm canım insallah hamilesindir. 2 gün sonra tekrar yap koyulaşma olur insallah gebesindir canım :KK66:
Var canim hayal gormuyorsun gayetde var :))
bende gördüm inşallah hamilesindir ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende gördüm canım inş hamilesindir darısı benim ve tüm çocuk bekleyenlere nasip eder inş:dua::dua:
Ben de gordum silik cizgiyi. Sabah ilk idrarda daha da koyulaşır bence :) Allah gonlune gore versin
var var....
ay hadi inşallahhhhhh :))))
Evet var canım bende gördüm hayırlısı olsun
bence de var. inşallah hamilesindir :)
Yaaaa insallahhhhhh dayanamadim kan vermeye geldim insallah Allah nasip eder. Adete yalin hcg degero artarmis insallah o degildir de hamileyimdir

Var canm insallah bebegine tedavilere filan gerek kalmadan saglikla kavusursun bnce hemen bir kan testi yaptir ;)

Evet canim ikinci çizgi var yarin kan testi yaptir kesin sonuç al bence

Bende gördüm Annesi kan testi yaptır daha rahat olursun Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yaaa cok heveslendim simdi. 2 saate cikarmis sonuc. Cikar cikmaz yazicam

Back
X