Acil bebeğim hakkında

Boğumlara niye taktınız kafayı anlamadım, bütün röntgenler normal çıkmış niye üzüyorsunuz kendinizi?
Düzelse ne olur ki boğum zaten bir süre sonra kayboluyor.

zaten boğumlar emekleyip yürümeye başlayınca yavaş yavaş kayboluyor. röntgende de birşey çıkmamış. doktorlardo birşey yok demiş. takipte kalın. yürüme zamanını takip edin. yürümeye başladığında da takip edin. hareketlerinde ve yürüme zamanında bir terslik görürseniz tekrar doktora gidin. röntgende birşey çıkmadıysa boğumlar önemli değil diye biliyorum.

kızlar fotoğrafı pc den yukledım lutfen bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20190404-120944_Gallery.webp
    Screenshot_20190404-120944_Gallery.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 467
kızlar fotoğrafı pc den yukledım lutfen bakar mısınız
ya şimdi yamuk çekmişsiniz herhalde.
dizleri de aynı hizada değil çünkü.
ee düzeltirseniz dizleri aynı hizaya gelince boğumları da gelecek gibi duruyor.

hem dizleri bacakları aynı boylardaysa boğumları aynı hizada olmasa ne olacak Allah aşkına kafamda deli sorular ya :110:

Dr değilim ama mantıken boğumlar uygun kas hareketlerine ve kemik yapısına göre oluşuyordur. Boğumlar arası fark görünüyor. Kendinizi üzmeyin düşünmeyin kafanızda kurmayın; insan tırnağı kırılsa üzülüyor biliyorum.
Kaça ile ilgili röntgende sorun görünmüyorsa ortopedi uzmanının dediklerini takip edin

foto daha kafa karıştırır gibi zira böyle yan gibi çıkmış

açı ışık ve bebeğin duruşu

bez vs de farklı görünmesine sebep olur

sonuçta kalça çıkıklığı zaten kolay teşhis ediliyor

bak 40 yaşındayım 40 yıl önce teşhis etmişler bende tedavi de etmişler

yalnız kış bebeği olması kemiğinin gelişmemesi vs sizin yorumunuz mu doktor değerlendirmesi mi zira doktor değerlendirmesi ise ilaç vs başlattı mı

yaz bebeği olsa da her gün dışarıya çıkmıyor ki yenidoğan

oğlum ağustos bebeği de 40 ı çıkıp ele gelinceye kadar eylül ortası oldu ve dışarı vs çıkılacak güneş alınacak hava bitti

vitamini alıyormuşsunuz önümüz yaz güneşe de çıkarsınız

konuda uzman bir doktora daha gidin bri şey yok derse de içinizi ferah tutun

yürüyünce de gerekirse tekrar kontrol ettirirsiniz

evet dizlerde aynı hizada durmuyor bu fotoğraf açısından kaynaklı gibi. bir saniye kıpırdamadan durmazlar ki net fotoğraf çekelim :anne:
bir sorun yok gibi doktor kontrolü altında takip etseniz yeterli bence.

Kalça çıkığı hakkında vs. Hiç birşey bilmiyorum ama yaşadığım ülkede Türkiye kadar yeterli güneş olmadığı için bebeklere D vitamini veriyorlar . Sana da güneş filan demişler ya canım, sor doktoruna istersen belki ekstra D vitamini de önerir , daha kolay olur düzelir herşey :dua:

Kalça çıkığı hakkında vs. Hiç birşey bilmiyorum ama yaşadığım ülkede Türkiye kadar yeterli güneş olmadığı için bebeklere D vitamini veriyorlar . Sana da güneş filan demişler ya canım, sor doktoruna istersen belki ekstra D vitamini de önerir , daha kolay olur düzelir herşey :dua:

Ekstra D vitamini kullaniyoruz

Kızlar selamun aleykum lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar bebeğim 7.ayini bitirecek kiş cocugu oldugu icin sol kalça çekirdeği olusmamis ve farkettik sol bacagindaki bacal cizgileri birbiriyle aynı hizada değil bu tarz durumlarda kalça çıkığından supheleniyorlarmis ama film de bir sıkıntı çıkmadı cekirdegin olusmasi icin bol bol güneş alacak benim kafama taktigim bu farklilik kendinden geçermi bu farklılığın cekirdekle ilgisi yokmuş fotoğraf ekliyorum nolur bir fikir verin moralim cok bozuk

Fotoğraf eklenmiyor 😏
Korkmayin bazen gelişimin tamamlanamasi biraz uzun sürüyor benim yegenimde de olmuştu. Çok şükür bi sıkıntısı yok.gecmis olsun

Back
X