Çocuk Hastalıkları Acil!! Bebeğim nefes almadı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.407
358
Mersin
Kızlar merhaba. Kızımın yatağında sensörlü bir sistem var,10 saniye nefes almazsa ötüyor. Dün gece 5 kere öttü. Önce bozuldu sandım ama 2 defasında yanındaydım nefes almayı bıraktı kızım. Yeni 3 aylık oldu ve ilk defa böyle bir şey oldu.Önce alet bozuldu sandım ama herşey normalde. İlkinde aletin alarmına zıplayıp nefes aldı ikinci de benim ellememe. Doktora 7de gideceğim ama korkumdan ölüyorum. Kızımın başından ayrılamıyorum nefes alamayacak yavrum diye. Alet olmasaydı Allah korusun ne olacaktı diye ağlıyorum sabahtan beri. Var mı uykuda çocuğu nefes almayan yada böyle bir hastalık falan biliyor musunuz?

Erken mi doğdu acaba bebeğiniz bazı bebekler anne karnında hissediyormuş kendini felan demişti bizim bebek hemşiremiz önümüzden ilk aylar sürekli sırt üstü yatırın özellikle demişti

BEBEkler ilk aylarda duzensiz nefes alirlar, bazen almazlar sonra hizli hizli alirlar filan, ozellikle uykularinda cok yaparlar... boyle bir cihaz neden uretilmis, ne kadar saglikli calisiyor ve siz neden aldiniz bunlari merak ettim. Ama belli bir aydan sonra duzelecektir bende sensorum yok ama takip ettigim ve almadihini fark ettigimde arastirmistim

Back
X