- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
korkudan ödüm gidiyordu içimi rahatlattınız ya. İki gündür çok ağlıyor çiş yapamıyor belki de onun zorlaması.
Bende kullandım iki kızimda daDezenfekte etmek için steril gazlı bez ve özel fısfıs oluyor. Ben kullanmıştım. İyi bir şeydi. Biraz böyle kuru kanlı olabilir. Benimki de biraz sürmüştü.
Geçmiş olsun oğlumunda böyle olmuştu. Hastanede k vitaminine baktılar tahlille. Eksik çıksa yeniden vuracaklardı. Değerleri ormal çıkmıştı. Sadece mikrop kapmaması için krem vermişlerdiÇok sağ olun baya ağlayınca içim ürperdi. K vitamini doğduğunda yapılmıştı. Çok korktum sağ olun yarın göstereyim yine de.
Her şey yolunda kan tamamen düşene kadar pansumana devam etmeniz yeterliKızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.
Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?
Çok sağ olun baya ağlayınca içim ürperdi. K vitamini doğduğunda yapılmıştı. Çok korktum sağ olun yarın göstereyim yine de.
Cis olayi onemli doktora gotur, cis yapmiyosa yeterince beslenemiyodur muhtemelen. Cocuk kuruyabilir, acile gitkorkudan ödüm gidiyordu içimi rahatlattınız ya. İki gündür çok ağlıyor çiş yapamıyor belki de onun zorlaması.
İlk bebeğimde fısfıslı alkol vermişlerdi. Şimdi YÖK. Bu senenin bebeklerine vermiyorlar galiba.Ay rahatladım biraz yarın ben de isteyim olmadı. İçim eridi yani. Çok sağ olun.
Alkol iyi degil: ( gobegin baska yerlerini tahris edebilir.İlk bebeğimde fısfıslı alkol vermişlerdi. Şimdi YÖK. Bu senenin bebeklerine vermiyorlar galiba.
Zaten alkol bölgeyi devamlı ıslak tutmuştu ve göbek 21. Gün düşmüştü. Kendi haline bırakmak daha rahat ve sorunsuzduAlkol iyi degil: ( gobegin baska yerlerini tahris edebilir.
En guzeli kendi haline birakmak.. zamanlavo kan cikacak zaten kurudukca.. zibininda gorursun.
Aynen.. eski bi yontem diye biliyorum benZaten alkol bölgeyi devamlı ıslak tutmuştu ve göbek 21. Gün düşmüştü. Kendi haline bırakmak daha rahat ve sorunsuzdu
Canım benimki günde 3 ya da 4 kez bez değiştiriyor. Ama 2 gündür geceleri çiş yapamıyor sabaha karşı yapıp rahatlayıo uyuyor diğer gece yine aynı devam ediyorYalnız 2 gündür çiş yapmaması büyük bir sorun. Korkutmak istemiyorum ama eğer çiş yapamıyorsa lütfen acil doktora götürün. Demekki beslenemiyor ya da başka bir sorun var. Lütfen vakit kaybetmeyin. Ağlaması da bundan kaynaklanıyordur. Göbek bağı önemli değil, sargı bezi sarmaya da gerek yok, hiçbir şey yapmaya gerek yok, bizimki de öyleydi ve doktorumuz önemsemedi geçer her gün yıkamaya devam edin dedi ama çişi azalırsa muhakkak beni haberdar edin diyordu ki hala da diyor.
Bir bebekte çiş her şeyin göstergesiymiş çok önemli.
Ay iyi bari canım rahatlattınız dündenn beri çok korkmuştum teşekkürler :-*Geçmiş olsun oğlumunda böyle olmuştu. Hastanede k vitaminine baktılar tahlille. Eksik çıksa yeniden vuracaklardı. Değerleri ormal çıkmıştı. Sadece mikrop kapmaması için krem vermişlerdi
Ha tamam :)) bi an şok oldum 2 gündür yapamıyor deyince:)Canım benimki günde 3 ya da 4 kez bez değiştiriyor. Ama 2 gündür geceleri çiş yapamıyor sabaha karşı yapıp rahatlayıo uyuyor diğer gece yine aynı devam ediyoryanlış anlatmışım kendimi. Dikkatin için çoook sağ ol uykusuzluk malum
Pansuman vermedi doktorum :/ kanama olmuyor ama böyle kurumuş kan vat.Her şey yolunda kan tamamen düşene kadar pansumana devam etmeniz yeterli
Canım yanlış anlatmışım çiş yapıyor da geceleri yapmıyor sabaha karşı yapıyor yoksa 4 bez falan çişi oluyor günlük :/Cis olayi onemli doktora gotur, cis yapmiyosa yeterince beslenemiyodur muhtemelen. Cocuk kuruyabilir, acile git
Yok canım ne bir şey verdi ne söyledi :/İlk bebeğimde fısfıslı alkol vermişlerdi. Şimdi YÖK. Bu senenin bebeklerine vermiyorlar galiba.
Aynen herkes oraya takılmış çok dikkatliler sağ olsunlarHa tamam :)) bi an şok oldum 2 gündür yapamıyor deyince:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?