- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Bak ben de buna takildim :)Canım yanlış anlatmışım çiş yapıyor da geceleri yapmıyor sabaha karşı yapıyor yoksa 4 bez falan çişi oluyor günlük :/
Tum gun sadece 4 bez mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben de buna takildim :)Canım yanlış anlatmışım çiş yapıyor da geceleri yapmıyor sabaha karşı yapıyor yoksa 4 bez falan çişi oluyor günlük :/
Yok canım idrar için baya gidiyor. Kakalı çiş toplamda 4 falan normal mi?Bak ben de buna takildim :)
Tum gun sadece 4 bez mi ?
Ay tmm korktum ben de tum gun sandim :)Yok canım idrar için baya gidiyor. Kakalı çiş toplamda 4 falan normal mi?
Normal normal endişelenme.Yok canım idrar için baya gidiyor. Kakalı çiş toplamda 4 falan normal mi?
Yok canım sadece anne sütü.Ay tmm korktum ben de tum gun sandim :)
emerken ayni anda kaka da yapiyolar sanirim 4 ten daha cok ama inan sayisini hatirlamiyorum
Ama surekli kaka yapiyodu
Bunu da sor istersen doktora
Mama veriyo musun?
5. Gün muayenesinde doktor tarttığında kilo almıştı. Normalde yeni doğanlar verse de korkmamak lazım seninki almış demek ki beslenmesi iyi demişti şükür. Şu gaz problemini de çözersem rahatlıcam.Normal normal endişelenme.
Günde toplam 1 margarin ağırlığı kadar çiş yapması yeterli, kaka miktarı da iyi. Besleniyor bebeğin endişelenme
İnşaALLAH canım.kotu gorunmuyor, normal yavas yavas dagilacak o goruntu . banyo yaptikca atar.
Evet bezi değdirmiyorum canım.geçer önemli değil gibi. bebeğin bezini bağlarken katlayın değdirmeyin oraya.
bir de lütfen acillere gitmeyin.
bebek çok çok küçük. bağışıklık sistemi sıfır ve aciller hastalık mikrop dolu.
Evet bezi değdirmiyorum canım.
Acil konusunda hiç aklıma gelmemişti çoook sağ olun ya çok mantıklı hiç düşünemedim.
Çook teşekkürler.Yıkandiķca normale döner merak etmeyin.
Yok canım sürekli bir kanama da yok. İnşaALLAH.dokunmayın kendılığinden düşer o.iltıhap kanama falan yoksa sıkınrı olmaz.
Aminn. Çok teşekkür ederim canım. 12 günlük olduk bugün.Bence normal.4 gunluk annesin yani.hayirli omurlu olsun.gule gule buyut insallah.anneliginiz de mubarek olsun.
Bizimde böyleydi doktorumuz zeytinyağı sür dedi ve kurtulduk.Aminn. Çok teşekkür ederim canım. 12 günlük olduk bugün.
Annem de diyordu bir iki kere sürdü güvenmek lazım demek kiBizimde böyleydi doktorumuz zeytinyağı sür dedi ve kurtulduk.