- 13 Mayıs 2016
- 47
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi coolgirlasfg
Arkadaşlar en yakınım dediğim 3 yıldır tanıdığım kız arkadaşım var kardeş gibiyiz yani sonra biraz karışık ama anlatmayi denicem yani vardır ya hani kankana erkek kankani ayarlarsin vs. Bizimde öyle oldu bu kız ayarladı aramizi yan komşusu oluyo benim sevgilim yani 18 yıldır tanışıyorlar kardeş gibiyiz falan dediler işte neyse biz çıkıyoruz her şey güzel 8 ay oldu böyle ara ara yersiz kıskançlık yapiyodum kendi içimde kuruntu yapiyodum sevgilimi kardeşim dediğim insandan kiskaniyodum böyle uzun zamandır beraber oldukları beraber buyumusler vs.için çok el kol hareketi yapiyolar birbirlerine sakalasiyor yanımda hani biraz kiskaniyodum ama belli etmiyodum köpek gibi seviyorum çünkü... Neyse olayin patlak verdiği yere geliyorum sevgilimle konuşuyoruz bende o gün erken yattım sonra bu gecenin 2sinden 4 e kadar kardesim dediğim onunda kardeşim dediği kızla konuşmuş banada bi kısmını atti yok işte kız yazmis bende senin kopyandan istiyorum benim sevgilim bu kadar sert maco değil falan bunu ss alıp .... Aticam demiş sevgilimde yani bana atti o gunun sabahida kizla yan yana oturuyoruz okulda zaten okadar yakiniz neyse sadece o olayi anlatti sakasina böyle böyle dedim falan diye sonra ben ssye vakinca messengerdan konustuklarini farkettim uzun zamandirda facesine girmiyodum bi bakayim dedim konusmalarin masallahi var kiza bi fotoğraf atmış nasıl falan diye oda tatlis yazmis sonra benim salakda daha neler var bi görsen ama onlar sevgilime özel yazmış kizida anlamiyorum abi demis atsana banada falan kizin bide sevgilisi var oda bizim okuldan bende onu taniyorum ama kiskanmasin diye empati kurup sohbet bile etmiyorum çünkü onuda 1 senedir taniyorum neyse işte sevgilim daha sinradan gecenin 3nde kiza bacak kaslarini atiyor kizda oha falan yaziyo bu kiz benim 3 yillik kardeşim dedigim insan ama benim sevgilimle 18 yildir kardes gibiler beraber buyumusler neyse bunlari hatirlatip rahatlatmaya calissamda kendimi konusmalardada atmadan once sevgilime söyleme falanbyaziyo kizda merak etme soylemem falan yaziyo bide sevgilimle her yaşadığımı kiza anlatmadim ben sonuçta oda tanıdığı için neyse işte benim sevgilim kıza sinem sana bir sey anlatmiyo falan yazmis kizda yoo sen anlatsana falan yazmış hayır yani ne duymak istiyoda soruyo gelsin bana sorsun yani demi ben bu konusmalarin ssni aldiktan 1 saat sonra mesajlari siliyo sevgilime söylemedim ben 2 gün baş agrisindan uyuyamadim sorduğumda o benim kardeşim seninde kardesin falan dedi yersiz kiskaniyosun dedi sakalasiyoduk dedi kizlada yarın konusucam bu seferdemi yersiz kiskaniyorum acaba hayır yani ortalığı s*kesim varda zor dayaniyorum bugün aldığım 2.ağrı kesici bi yardım edin