acil bi fikir verin kafayı yemek üzereyim

öncelikle ettiğiniz küfrü 'erkek ağzıyla' diye nitelendirmiyorum .keza küfür erkekte daha iğrenç duruyor. ama bir kadın da böyle konuşmamalı. konuya gelince yakın erkek arkadaşlarımızla bizde böyleyiz ama sizinkinde bir tuhaflıklar sezdim. yok senden bir tane de bana. yok ne yaptığınızı anlat falan. bunlar hoş değil.

amaaaan kanka ayagı yan ayak :) ınanmaaaa baya flortlesıyorlr bu ne genıslık kardesım deyıp deyoıp bacak kası gndermeler ne alaka gt sevgıkısıne gster yazısmaları ya

42 yasım bitiyor cok şükür
konuyu sabote ettim .özür dilerim konu sahibi
ooo benim yanımda,hepiniz çıtır kalıyorsunuz.
annemle yaşıtsınız. Adınız çok tanıdık gelmedi ama biran düşündüm acaba aramızda tartışma geçtimi diye. Sizinle konuşurken daha dikkatli olacağım :oops:

hahaha kayınvalide- gelin konularına uğruyorsanız, denk gelmişizdir mutlaka.gerçi ben burada kolay kolay kimseyle polemiğe girmedim.bir,iki kişi haricinde.onlarıda görmezden geldim.diğerleriyle de zaman zaman görüşlerimiz uyuşmasa da,saygı çerçevesinde tartışıyoruz.

Ben 15 yaşındayken de 30 yaşındayken de köpek gibi sevmedim:deli:
Sanırım senin yaş en fazla 16, atarlı kız modunda da takılıyon, tam o yaşların buhranlı halleri:)
Kuzu bence boşuna kıskanıyon, bunlar iş pişirecek olsaydı 18 yılda yaparlardı, tabi seni araya fantazi niyetine kaynak yapmadılarsa:skandal::skandal:

Back
X