Acil bilgiye ihtiyacım var

rhodora

Noldu Hiçbişey
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
716
86
643
Diğer
kızlar yarın ameliyat olabilirim tetkikler normal çıkarsa( dua edin çıksın)
Ameliyattan sonra kesinlikle içmeyeceğim ama azalttım tam bırakmadım henüz ( nette bi hafta öncesi bırakın deniliyor tırstım bi(
Ameliyat öncesi sigara içeniniz var mı
Birde hangi tetkikler yapılacak kısaca söylerseniz sevinirim

Kan tahlili kalp grafisi ve akciger filmi geçmiş olsun sigarayi da birak mümkünse iyilesme surecini yavaşlatıyor:)

Ben ameliyattan önceki gece bile içmiştim bi tane bi sorun olmamıştı

Teşekkürler kızlar bırakıcam ameliyat ile birlikte inşallah
Dudağımda uçuk çıkmak üzere zoviraca başladım çıkmaz inşallah ameliyata mani bişey olmaz (

Teşekkürler kızlar bırakıcam ameliyat ile birlikte inşallah
Dudağımda uçuk çıkmak üzere zoviraca başladım çıkmaz inşallah ameliyata mani bişey olmaz (
Benim ucuk yüzünden ertelendi... 1 hafta sonra oldum ameliyat aman ha sakın birsey olmaz deme akcigerlere bulasirsa enfeksiyon geri dönüşü yok

Yaa((geçmiş olsun çok
İnşallah öyle olmaz( beklemek çok kötü zaten
Henüz çıkmadı ama hafif kızarıklık ve hassasiyet ver dudak üstünde( burun dudak arası yani(

Yaa((geçmiş olsun çok
İnşallah öyle olmaz( beklemek çok kötü zaten
Henüz çıkmadı ama hafif kızarıklık ve hassasiyet ver dudak üstünde( burun dudak arası yani(
Insallah cikmaz canim cikmadan kremi surmen iyi olmus bende de sürekli ucuk cikar aksilik gibi ameliyattan oncede cikti doktorum kesinlikle yapmam ameliyat dedi anestezi doktoru ve cildiye bakti sorun yok olabilirsin dedi cunku bende krem kullanmistim tam cikmamisti ama olmamak en iyisi... cunku akciğerlere dagildigi zaman malesef makinaya bagli yasamak zorunda kalıyorsun donusu zor

Ben ameliyata bir gün kala fosur fosur sigara içtim son 4 saat öncede içtim. Bunla ilgisi var mı bilmiyorum ama çok kanamam oldu ve gözlerim çok kanlandi.

Geçmiş olsun darısı başıma :) nasıl geçti ameliyatınız ve nasıl hissediyorsunuz şu an?
Çok teşekkürler darısı size olsun
Çok şükür iyiyim gibi
Ayağa kalkınca burnum akıyor gibi geliyor rahatsız edici bi his..
Morarma olmadı şimdilik sağ göz kapağım dışında
Bir hafta durucakmış ne varsa burnumda
Hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…