- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Sakin olun 112 yi arayıp bilgi alabilirsiniz bence ama bişey olmamıştır hemen fark ettiyseniz sakin olun panik daha tehlikelizorla kustum olacaktı telaştan elim ayağıma dolandı vallahi
Hay Allah senden razı olsun yüreğime su serptin.prospektüsü okuyorum panikten okuyacağım yeri şaşırdım hatta okuduğumdanda bişey anlamadım zaten.gönül rahatlığıyla zıbarabilirim yani demiSizin yerinize baktım maksimum 62.5 mg’a kadar normal yani hadi zıbarın yatın.https://www.drugs.com/dosage/paroxetine.html#Usual_Adult_Dose_for_Depression
İsterseniz de zehir danışma hattı var orayı arayın.
Inşallah canım çok sağol.muneciğim bu kadar bilgi yeter inşaallah da bişey olmaz konumu kapatabilirmisin teşekkürler hepinizeEvet evet. Az titreme vs olabilir yan etkileri olabilir sanırım. Yarın yine saatini kurup belirli bir saatte alman lazım.
Zaten bana gelmeye başladı.gözkapaklarım iyice düştübir şey olmaz o kadardan, insanlar intihar edicem diye 6 kutu falan içiyo2 paxilden uyursun en fazla
İyiyim canım şükür elhamdülillah siz nasılsınızReis durumun nasıl iyi misin
Iyi reis hayattasın, sıkıntı yok. Bizlerde iyiyiz şükürİyiyim canım şükür elhamdülillah siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?