• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bir cevap lutfenn

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
Merhaba
gebelik Testi için bugun Gittim doktora kan verdim ogleden sonraya yetişmez sonuç pazartesiye kaldı dediler.
Pazartesiye bekleyeceğim artık ancak Biraz önce yine sonuçlarla ilgili siteleri kurcalarken birşeye rastladım epey moralim bozuldu.

Birisi söyle yazmis benim total Hcg 2 çıktı Ih de 25.5 Çıktı demiş.
Bende korkmaya başladım benim kağıtta sadece bhcg 25.5 yazıyor başka rakam yok acaba yanlış sonuca mi bakıyorum sizce?

Hayırlısı olsun.

Rahat olun, kafanızı takmayın. Taktıkça stress olursunuz.

Her şeyin bir zamanı vardır. Bugünün tadını çıkarmaya bakın.

Merhaba
gebelik Testi için bugun Gittim doktora kan verdim ogleden sonraya yetişmez sonuç pazartesiye kaldı dediler.
Pazartesiye bekleyeceğim artık ancak Biraz önce yine sonuçlarla ilgili siteleri kurcalarken birşeye rastladım epey moralim bozuldu.

Birisi söyle yazmis benim total Hcg 2 çıktı Ih de 25.5 Çıktı demiş.
Bende korkmaya başladım benim kağıtta sadece bhcg 25.5 yazıyor başka rakam yok acaba yanlış sonuca mi bakıyorum sizce?
hcg 25,5 ise ve sen regl olduysan kimyasal gebelik geçirmişsin.
Belirtin mi vardı, regl mi geç kalmıştı? Neden gebelik testi yapmıştın?

B
hcg 25,5 ise ve sen regl olduysan kimyasal gebelik geçirmişsin.
Belirtin mi vardı, regl mi geç kalmıştı? Neden gebelik testi yapmıştın?

Asilama tedavisi gördüm sonuç böyle çıktı doktorum iki gün sonra gel tekrar kandanbbakalım dedi bugün gittim tekrar ancak pazartesiye kaldı sonuç
şimdide adet oldum.ancak adetin biraz garip geliyor hem kirmizi hemde siyah püturtuler şeklinde geliyor. Gerçi normal adet sancim da var.
Peki kimyasal gebelik nasıl oluyor?

Kimyasal olabilir. Sonrasinda adetin biraz daha yogun ve parcali oluyor. Pek cok kadinin farkinda olmadan sık yasadigi bir durum. Ama bundan bir iki ay sonra hamile kalabilme ihtimali yuksek oldugunu biliyorum. Hauirlisi olsun.

B

Asilama tedavisi gördüm sonuç böyle çıktı doktorum iki gün sonra gel tekrar kandanbbakalım dedi bugün gittim tekrar ancak pazartesiye kaldı sonuç
şimdide adet oldum.ancak adetin biraz garip geliyor hem kirmizi hemde siyah püturtuler şeklinde geliyor. Gerçi normal adet sancim da var.
aa sen geçen gün konu açmıştın sanırım demi yine? Aşılama oldum falan diye..
Canım o zaman hcg yükselmesi ilaçlardan dolayıdır.
Kimyasal gebelik henüz kese oluşmadan kanda görülebilen ve regl ile atılan bir gebelik.

B

Canım kimyasal gebelik gecirmissin.adetinin biraz farklı olması normal.hafif ağrı sancı olabilir.parçalar olabilir.siyahlı olmasi da normal...benim ağrı çok fazlaydı ama hasarlı kısmı vucuttan atınca rahatladım.

Tamam
Kimyasal gebelik henüz kese oluşmadan kanda görülebilen ve regl ile atılan bir gebelik.

Evet ben oyum sizde ilaçların etkisi olabilir demistiniz. Sanırım tecrübeniz var peki şimdi ben ne yapmaliyim? Doktora falan durumu bildirmeli miyim?

Tamam

Evet ben oyum sizde ilaçların etkisi olabilir demistiniz. Sanırım tecrübeniz var peki şimdi ben ne yapmaliyim? Doktora falan durumu bildirmeli miyim?
gerek yok şu aşamada. zaten regl tamamen gelir bugün yarın. Ptesi bir git tabi.
Regl bittikten sonra muayeneye çağırır zaten.

Back
X