Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dın sığınma evınde kalabılırEvi parasi ve bir yakini olmayan yetiskin bir kadin nerede kalir? Bir yakinim bu durumda ama ev de musait degil cunku bir iki gunluk degil belki aylarca kalacak.
Evli bir adamla birlikteydi adam bunu birakinca tek kaldi. Sonra bir akrabasina yerlesmis akrsbasi dun gece evden kovmus. Suan tanimadigi bir evde kaliyormus. Ayni sehirde degiliz.
kadin sıgınma evleri varEvi parasi ve bir yakini olmayan yetiskin bir kadin nerede kalir? Bir yakinim bu durumda ama ev de musait degil cunku bir iki gunluk degil belki aylarca kalacak.
Arkadaşlar konunun detaylarını öğrendim (başkasından). Hiçte mağdurluk bir durum yokmuş. Uzaktan fazla saf durduğumdan beni seçmiş sanırım.
İlk defa olmuyor da bu defa en azından araştırmayı akıl edebildim.
Şu an tanımadığı bi yerde kalıyo dedin ne cesaret yani ben onu anlamadım serseri mayın gibi yaşadığı aşikar zaten
Est. Iyi niyetlisiniz sadece . Ararsa bakmayin daha ama lutfenTanımadığı bir yer değilmiş. Evden atıldığında da lüks bir araç gelip almış. Salağım ben...