cocugu olan bir kadının bir düşmanı var tövbe ya... yuh
çocuğu olan kadının düşmanı ne cn msen tarot biliyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocugu olan bir kadının bir düşmanı var tövbe ya... yuh
çocuğu olan kadının düşmanı ne cn msen tarot biliyormusun
cnm ya arkadaşım için rica etmiştim senden bakarmısın bekliyor oda
canm arkadasına sonra bakayım mı 8 tane baktım bugun ve butun enerjım gıttı sımdı baksam öylesıne olucak gıbı daha enerjık bı zamanımda guzelce bakmak ıstıyorum.sallamak ıstemıyorum.sonra bakım olurmu.
tarot ben biliyorm ama bana bazı bılgıler gereklı yas ten ve göz renklerı.yıldıznamede cok merak edıyorum söyledıklerınız cıkıyomu genellıkle.
boşalttım canım yazabılırsın rahatca ıyı yada kötü nolur yaz cok önemli bnm için.Postakutunu bosaltmalisin canim özel mesaj atamiorum sana
Simay merhaba,
Rica etsem bana yıldıznameye bakarmısın...
Simay canm bana da bakarmısn ne olur...Bakayim canim, annenle senin ismin lazim bana birde medeni durumun, özel mesaj olarak atarsan bskarim
Biri lütfen arkadasima tarot fali baksin, bende bakana yildizname bakarim
Biri lütfen arkadasima tarot fali baksin, bende bakana yildizname bakarim
tarot icin:
dileginizin konusu nedir, ask mi, is mi, saglik mi,
dileyenin yasi , cinsiyeti ve burcu nedir? bu bilgiler lazim bana , isterseniz tarot yerine katina da bakarim hatta katinayi ask konusu icin kesinlikle cok daha fazla tavsiye ederim.
Yildiname icin
annemin adi:aysel
benim adim:ceren
dogum yilim:1978,oglak burcuyum, ve dogum yerim Elazig
bildigim kadariyla bunlar yeterli olacaktir yildizname icin
canım benim falıma bakarmısın istersen bende sana bakarım
tabi birbirimize bakalim iyi olur
ben kendime pek bakabildigimi dusunmuyorum,
benim su an is bulamama derdim var, is icin bakabilir misin bana ? veya genelk mi bakiyorsun bilmiyorum
tipim kumral diger bilgileri yazmistim zaten
Ben katinayi iyi bakitigimi dusunuyorum, hayatinda biri varsa onun icin bakabilirim sac ve goz renklerinizi veririsen
benim su an is bulamama derdim var, is icin bakabilir misin bana ? veya genelk mi bakiyorsun bilmiyorum
Ben katinayi iyi bakitigimi dusunuyorum, hayatinda biri varsa onun icin bakabilirim sac ve goz renklerinizi veririsen
eskisini yazmayı unutmuşum.kahverengi saçlı yeşil gözlü beyaz tenli genç biri
hayatımda biri yokta eskisi var yeni ayrıldık benle barışmaya çalışıyordu bu ben istemedim.bunun niyeti nedir hayatında başkası varmı .barışma olacak mı? hayatıma ciddi anlamda ne zaman biri girecek.
ben sarışın beyaz tenli kahve gözlyüm katinada kendime dostar ı seçiyorum.canım birde bende işsizim yakın zamanda iş bulabilecekmiyim. sorular zorlarsa seni genel bak kafana göre bende yazıcam şimdi yorumunu