Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
gece ekmek yada yemek yemessem ogece sabah edemiyorum gözlerim şişene kadar oturuyorum .o yemek yeme
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorum![]()
Bende yatmama yakin saatlerde meyve yiyorum beni rahatlattigini hissediyorum sanki. Bir psikolog izledim gecenlerde diyor ki: gece atistirmalari fiziksel ihtiyac kaynakli olmayabilir. Duygusal acliginizin onune gecmek icin once sorunlarinizi yiyerek mi cozmeye calisiyorsunuz bunu dusunun. Bu bana farkli bir bakis kazandirdi size de tavsiye ederim
Canım benim de boyum 167, kilom 76 iken dukan diyetine başladım. Şu an beş ay geçti ve 61 kiloyum, üç kilom kaldı. Bu diyette istediğin saatte yiyebiliyorsun üstelik. Bir araştır derim ben. Sağlıklı mı değil mi diye endişelenirsen diye söylüyorum, ben kan testi yaptırdım bütün değerlerim çok iyi. Ömrüm boyunca yakamı bırakmayan kansızlığım bile düzeldi.bende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
gece ekmek yada yemek yemessem ogece sabah edemiyorum gözlerim şişene kadar oturuyorum .o yemek yeme
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorumaslında çabuk kilo veren biriyim ama tuyamıyorum bogazımı ..yemek yemeden ge
irdigim saatler günler bana boş geliyo ziyan olmuş geliyo gözgöregöre obez oluyorum yardım yalvarırımm(( buarada boyum.167 kilom 76 belimde kocaman bir simit var
![]()
Valla aynı benbende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorumaslında çabuk kilo veren biriyim ama tuyamıyorum bogazımı ..yemek yemeden ge
irdigim saatler günler bana boş geliyo ziyan olmuş geliyo gözgöregöre obez oluyorum yardım yalvarırımm(( buarada boyum.167 kilom 76 belimde kocaman bir simit var
![]()
evde normal ekmek bulundurma sür ve yulaf gevreği bulundur kuru kayısı ve incir de ,insüllin direncin olabilir şeker hastası da olabilirsin önce bir doktora git hormon tiroit ve şeker tahlillerini yaptır ,ondan sonra görüşelim çünkü sendeki alışkanlık değil tahminimce şeker ,(şeker dedim diyede korkma kesinlikle)meyveyii hiç sevmem normalde
buakşam yarım elma yedim
geçiştirmek için ama peşine
o tabagı ve ekmegi nöbet geçi
reecektim neredeyse yemeseyim![]()