Acil cevab veririmisinizz

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bugun doktr kontrlm vardi bebegim suyu sinirda dedi boyle bi durumda 40 hafyafa kadar dogum olmazsa bi sorun olurmu yada olursa ne gibi sorunlar olur lutfen cevab verinn doktora sordum haftaya bida gel ona gore

Arkadaslar bugun doktr kontrlm vardi bebegim suyu sinirda dedi boyle bi durumda 40 hafyafa kadar dogum olmazsa bi sorun olurmu yada olursa ne gibi sorunlar olur lutfen cevab verinn doktora sordum haftaya bida gel ona gore

Doktorunuz bilgi vermedimi bu konuda
Yada siz sormadınızmı

Havuç suyu ve bol su tüketin tuz tüketmeyin birşey olmaz inşallah gerek gorseydi su takviyesi yapardı.

Cnm bebek beslendiği sürece sıkıntı yok. Benim de suyum da azalmıştı doktor büyük ultrosana yönlendirdi orda baktılar bebek beslenemiyo o gün suni sancı verdiler öyle doğurdum

38. Haftada bir sorun olmaz sanmıyorum. Subat annelerinde var suyu sinirda olan arkadaslar doktorlari bol su icmelerini onermis oyle demislerdi. Bugun yarin dogum olur zaten :) allah kolaylik versin.

Cok fazla su icemiyorumm tuzlu bisey yemiyorum yani ole asiriya kacmiyorumm

İlk oğlum da eşimin memleketnde doğum olckt ve oraya gittik araçla 1 saatte bir durup yürüdüm gayet güzel bi yolculuk oldu sonra iki gün dinlendim yine evde doktora gittim bebeğin suyu azalms dedi allah korusun ölüm tehlikesine kadar var dedi daha 36 haftalik neyse yatış yaplck dedi bana serumlar meyve suları neler neler yapıldı 3 gün yogun bakım da kaldım gram artış olmadı neyse 37 haftalik doguma alndm 2700 doğdu bebeğim sonrasında arastrdm bol bol bebeğin suyu azaldktn sonra artış hiç bir şekilde gstrlmzms yinede siz doktorunuza iyice bi sorun allah yardimcinz olsun nelEr cekmstm allah biliyo Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun insallah

Amin cnm rabbim butun anne ve bebeklerii korusunnn ins bi sorunn olmaz 2 gun sonra 39 hafyakik olucam inss bu haftadan sonra fazla sikinti olmaz diolar ama bilmiyorum yinedee ins saglikli bi sekildee kucagima.almami nasip ederr rabbim

Back
X