A Aeprenses Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2015 161 68 18 27 31 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aeprenses #21 Perili_MeLek .!.: Cevap olarak ne yazmış? Genişletmek için tıkla... mesaji gordugu halde görmedim sesi kisikti sorman bile hata buyur gel yazmis
Perili_MeLek .!.: Cevap olarak ne yazmış? Genişletmek için tıkla... mesaji gordugu halde görmedim sesi kisikti sorman bile hata buyur gel yazmis
misslavinia 01 Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2016 126 77 13 31 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aeprenses #22 Cnm yatıya kalacak diğilsin ya git yalnız bırakma sevdiceğini
Perili_MeLek Rüzgarda Savruk Başına Buyruk! Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 3.541 5.266 208 İstanbul 31 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aeprenses #23 umutsuzza .!.: mesaji gordugu halde görmedim sesi kisikti sorman bile hata buyur gel yazmis Genişletmek için tıkla... Görmüş cevap vermemiş o onun hatası, onun terbiyesizliği. Dediğim gibi nişanlını merak ediyorsan git gör.
umutsuzza .!.: mesaji gordugu halde görmedim sesi kisikti sorman bile hata buyur gel yazmis Genişletmek için tıkla... Görmüş cevap vermemiş o onun hatası, onun terbiyesizliği. Dediğim gibi nişanlını merak ediyorsan git gör.
PaNickYok Avare üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2017 971 29.984 438 31 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aeprenses #24 Gerek yok gelme demiş, geleyimmi diye sormanamı kızdı acaba? Hani sorumu bu şimdi demekmi istedi? Neden gelme desinki bi insanin nışanlısı..
Gerek yok gelme demiş, geleyimmi diye sormanamı kızdı acaba? Hani sorumu bu şimdi demekmi istedi? Neden gelme desinki bi insanin nışanlısı..
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 31 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aeprenses #25 Kaldığı evde zaten bir kadın var; kadın da yemek pişiriyordur. Hani aranız limoni olmasa bile, evin hanımı bakamıyordur belki, ben gelip bir tas çorba yapayım demek tuhaf olur bence. Ne yapacaksınız ki gidip? Nesi var adamın?
Kaldığı evde zaten bir kadın var; kadın da yemek pişiriyordur. Hani aranız limoni olmasa bile, evin hanımı bakamıyordur belki, ben gelip bir tas çorba yapayım demek tuhaf olur bence. Ne yapacaksınız ki gidip? Nesi var adamın?
A Aeprenses Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2015 161 68 18 27 31 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aeprenses #26 PaNickYok .!.: Gerek yok gelme demiş, geleyimmi diye sormanamı kızdı acaba? Hani sorumu bu şimdi demekmi istedi? Neden gelme desinki bi insanin nışanlısı.. Genişletmek için tıkla... Samsonn .!.: Kaldığı evde zaten bir kadın var; kadın da yemek pişiriyordur. Hani aranız limoni olmasa bile, evin hanımı bakamıyordur belki, ben gelip bir tas çorba yapayım demek tuhaf olur bence. Ne yapacaksınız ki gidip? Nesi var adamın? Genişletmek için tıkla... atesi filan var dun bize geldi ilac verdim ama o kadin cocuguna bile corba yapan bi kadin degil beceriksiz uyuyodu yani gelip ne yapcan ben yaticam dinlenicem senin yapabilecegin bisey yok gibisinden dedi
PaNickYok .!.: Gerek yok gelme demiş, geleyimmi diye sormanamı kızdı acaba? Hani sorumu bu şimdi demekmi istedi? Neden gelme desinki bi insanin nışanlısı.. Genişletmek için tıkla... Samsonn .!.: Kaldığı evde zaten bir kadın var; kadın da yemek pişiriyordur. Hani aranız limoni olmasa bile, evin hanımı bakamıyordur belki, ben gelip bir tas çorba yapayım demek tuhaf olur bence. Ne yapacaksınız ki gidip? Nesi var adamın? Genişletmek için tıkla... atesi filan var dun bize geldi ilac verdim ama o kadin cocuguna bile corba yapan bi kadin degil beceriksiz uyuyodu yani gelip ne yapcan ben yaticam dinlenicem senin yapabilecegin bisey yok gibisinden dedi